Restaurant Jade (Loppem): mosselen in een heerlijk Oosters sausje
We kennen de klassieke mosselen met een flinke portie friet. Maar verrassend en zeker zo lekker is de Oosterse variant. Ying en Chopin van Restaurant Jade in Loppem (vlakbij Brugge) serveren op een heel originele wijze de mosselen in een heerlijk Oosters zwarte bonensausje. Ying weet op een originele manier de verse soya- en oestersaus, knoflook en sjalotjes met elkaar te verenigen en het resultaat is een verrassende Oriëntaalse maar oh, zo lekkere mosselvariant. Restaurant Jade: dat is stijlvol tafelen in een modern en uitnodigend decor en tegelijk proeven van de lekkerste gerechten en menu’s dat de Oosterse keuken te bieden heeft. Gastvrouw Chopin en chef-kok Ying presenteren een heerlijke mix van seizoensgebonden gerechten met kreeft, koningskrab, oesters en Sint-Jakobsvruchten in de hoofdrol. Het zorgt er voor Jade één van de populairste Oosterse eetadresjes van de regio is.
www.jade-loppem.be