Restaurant Guillaume in Brugge vierde gisteren haar 25-jarig bestaan met sfeervolle receptie
Wat op 2 februari 2000 (lees 02/02/2000) begon als een droom van wijlen Wim Vansteelant is uitgegroeid tot een plek waar creatieve gastronomie, warme gezelligheid en mooie ontmoetingen hoog in het vaandel staan. Bijna vier jaar geleden overleed de goedlachse chef op amper 55-jarige leeftijd en bij de vele klanten, vrienden en kennissen en in horecamiddens sloeg zijn veel te vroege overlijden in als een bom. Maar Chris Mestdagh, Stoffel en Francis zetten met vereende krachten het succesvolle restaurant verder. Want Wim zou het ook zo gewild hebben. Gisteren werd de 25ste verjaardag van het restaurant gevierd aan de Korte Lane met hapjes uit de eigen keuken en die van keuken van enkele ex-(sous-)chefs en wijnen van de topleveranciers. Ook burgemeester Dirk De fauw kwam langs om de zaakvoerders te feliciteren met dit jubileum. Deze week serveert Restaurant Guillaume een feestelijk jubileummenu: een exclusief 6-gangenmenu (90 euro), geïnspireerd op enkele van de favoriete gerechten van de afgelopen 25 jaar. Laat je verrassen door een culinaire reis terug in de tijd!