Home >
Restaurant Carcasse van slager Hendrik Dierendonck in Sint-Idesbald gesloten na brand
Geschreven op 4 juli 2022 om 17:39 door Mario De Wilde
Gisterenavond omstreeks 22 uur brak een brand uit in het sterrenrestaurant Carcasse van de bekende slager Hendrik Dierendonck in Sint-Idesbald bij Koksijde. Het was de manager en chef Timon Michiels die de eerste brandgeur opmerkte en meteen de hulpdiensten verwittigde. Nog een twintigtal gasten was toen aanwezig. Door het snelle optreden kon de brandweer vermijden dat het onheil, dat ontstond achter de wand van de houtskooloven, redelijk beperken. Toch zal er de volgende dagen nog veel werk nodig zijn om alles weer in orde te brengen en wordt gevreesd dat Carcasse maar pas komend weekend zal kunnen opengaan. Zo’n 500 gasten die vandaag en de volgende dagen gereserveerd hadden, zullen dus hun etentje moeten uitstellen.
0 reacties
Wees de eerste die reageert op dit artikel!