Home > Regi en Gerard Lenorman eerste namen op zomerse Night of The Proms in Koksijde

Regi en Gerard Lenorman eerste namen op zomerse Night of The Proms in Koksijde

Geschreven op 25 januari 2019 om 23:21 door Mario De Wilde

Op donderdag 1 augustus 2019 vindt in Koksijde de allereerste editie plaats van Night of the Proms Summer Edition. Ook in Koksijde zal het programma bestaan uit bekende nummers uit het lichtklassieke genre, afgewisseld met nummers uit de pop- en rockgeschiedenis. Naast John Miles hebben nu ook Gérard Lenorman en Regi hun komst bevestigd. De ticketverkoop start komende dinsdag 29 januari om 10u via Tele Ticket Service en de dienst Toerisme in Koksijde.

Gérard Lenorman

Eén van dé ambassadeurs van het Franse chanson komt volgende zomer naar Koksijde om er, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Brazilaanse dirigente Alexandra Arrieche, enkele van zijn grootste hits te brengen: “Voici les clés”, “Si j’étais président” en natuurlijk “La ballade des gens heureux”…

Regi

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig. Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival. ‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan. “In 2015 stond ik al eens op het podium van NOTP in het Sportpaleis. Dat was toen zo’n feestje dat ik dat met veel plezier nog eens over doe in Koksijde deze zomer!” aldus Reg

Unicum en jubileum
Night of the Proms blaast dit jaar 35 kaarsjes uit. Niet alleen wordt er tijdens dit jubileumjaar voor de allereerste keer in Vlaanderen een show in openlucht georganiseerd, het zal meteen ook de 1000ste show worden sedert de opstart van het concept in 1985. John Miles, straks ook aanwezig in Koksijde, heeft tijdens de meer dan 800 van de voorbije shows opgetreden. Geheel terecht draagt hij dan ook de bijnaam “Mr. Proms”.

Tickets
De ticketverkoop gaat van start op dinsdag 29 januari 2019 om 10u via www.teleticketservice.com en/of via 070 345 345 (max. €0.30/min) en via de dienst Toerisme in Koksijde.

Praktisch
Wanneer: donderdag 1 augustus 2019 om 20u30
Locatie: Kerkplein, Koksijde-Bad
Info: www.visitkoksijde.be/notp – www.notp.com/belgie

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.