Home > Record: Tessa Willaert maakt bij Fortuna Sittard zeven goals: eindstand 0-8

Record: Tessa Willaert maakt bij Fortuna Sittard zeven goals: eindstand 0-8

Geschreven op 23 maart 2024 om 14:47 door Mario De Wilde

Van een record gesproken: Tessa Wullaert uit Wielsbeke, scoorde gisteravond zomaar eventjes zeven keer in één wedstrijd. Een persoonlijk record én een absoluut record in de Eredivisie voor vrouwen. De West-Vlaamse aanvalster van Fortuna Sittard maakte in de uitwedstrijd tegen Telstar liefst zeven doelpunten. Fortuna won uiteindelijk met 8-0. De Gouden Schoen scoorde voor rust vier keer en voegde daar in de tweede helft nog eens drie goals aan toe. In blessuretijd kreeg ze als dank ook nog een meer dan verdiende applausvervanging.