Home > Radio Solidair wil Brugse luisteraars informeren, inspireren en verbinden.

Radio Solidair wil Brugse luisteraars informeren, inspireren en verbinden.

Geschreven op 31 maart 2020 om 11:01 door Mario De Wilde

Vanaf gisteren verzorgt Radio Brugs Ommeland op weekdagen ‘Radio Solidair’. De programmering tussen 13u en 16u staat volledig in het teken van de coronacrisis en wil luisteraars informeren, inspireren en verbinden. Dat gebeurt op de frequentie 102.7 FM. Via ‘Radio Solidair’ krijgen de burgers vanaf nu flashberichten over getroffen maatregelen, beschikbare diensten en de aangepaste dienstverlening. OCMW Brugge en Stad Brugge leveren dagelijks info op maat aan, zodat iedereen maximaal op de hoogte blijft. Ook lokale handelaars kunnen laten weten waarvoor klanten bij hen nog terecht kunnen.
Radio Brugs Ommeland speelt in hoofdzaak classics uit de jaren ’60, ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Om de band met de luisteraar tijdens de coronacrisis aan te halen, kan iedereen via ‘Radio Solidair’ verzoeknummers aanvragen of een persoonlijke boodschap laten voorlezen. Zo is Brugge in deze tijden ook 100% solidair in de ether.
Heb je zelf een boodschap voor een vriend(in) of familielid dat je even moet missen? Wil je de helden van de zorg, zorgende buren of gewoon ‘iedereen’ een hart onder de riem steken? Stuur dan je boodschap of verzoek door naar Radio Brugs Ommeland: T 050 34 94 94, SMS 0483 76 42 58, MAIL info@ommeland.be
Je kunt ‘Radio Solidair’ beluisteren op 102.7FM of via streaming: www.radiobrugsommeland.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.