Home > Prins Mauritspark aan Nieuwpoortse Havengeul wordt decor voor Summerlove

Prins Mauritspark aan Nieuwpoortse Havengeul wordt decor voor Summerlove

Geschreven op 19 februari 2020 om 12:43 door Gino Ester

Het Prins Mauritspark langs de Nieuwpoortse Havengeul vormt deze zomer het decor voor het nieuwe festival Summerlove Nieuwpoort! Op zaterdag 25 juli 2020 zorgen verschillende topartiesten op twee podia voor een tropisch feest. Nieuwpoort krijgt er deze zomer een toeristisch topevenement bij. Op zaterdag 25 juli 2020 vindt het nieuwe festival Summerlove Nieuwpoort voor het eerst plaats in het Prins Mauritspark. Het wordt een dag vol muzikale beleving. Een verrassende line-up en tal van zomerse trends zorgen voor een groots festijn. Schepen van Toerisme Ann Gheeraert: “De komst van het zomerfestival Summerlove Nieuwpoort zorgt voor de verrijking van ons toeristisch aanbod en zal menig inwoner en bezoeker ongetwijfeld weten te charmeren. Het evenement draagt ook bij tot ons imago van jonge en dynamische stad.”
Partners
Naast het muzikale programma is er ook aandacht voor lekker eten en drinken. Zo worden heerlijke cocktails in combinatie met verse Noordzee-gerechten op het festivalterrein aangeboden. De organisatie werkt hiervoor samen met Westtoer en tal van ‘North Sea Chefs’ die de beste ‘Zee van Smaak’-gerechten serveren. Radiozender MNM zendt live uit vanop het festival, zorgt voor leuke interviews en brengt uiteraard de beste zomerhits.
De organisatie betrekt ook diverse lokale ondernemers bij het evenement. Een interessante B2B vip-formule zorgt voor een fijn netwerkmoment in een leuke en unieke setting.

Jebroer: headliner van het festival
De eerste headliner van het festival is Tim Kimman, beter gekend als Jebroer. De laatste jaren was hij een niet te missen figuur in het clubcircuit en festivallandschap. Hij was aanwezig op Pinkpop, Tomorrowland, Dance Valley en Defqon1. Ondertussen heeft Jebroer meer dan 1.000 shows op zijn palmares staan. Dankzij zijn hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ is hij een gevestigde waarde in binnen- en buitenland.
Eco-friendly
Summerlove Nieuwpoort en Stad Nieuwpoort streven naar een duurzaam, afvalarm en plasticvrij evenement. De bedoeling is om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Tijdens het festival wordt gewerkt met kartonnen bordjes, houten bestek en ecocups waarvoor een waarborg wordt gevraagd. Burgemeester Geert Vanden Broucke: “De Stad ondersteunt met plezier evenementen met een duurzaam en ecologisch karakter. Tijdens het evenement stimuleren we festivalbezoekers op een laagdrempelige manier om verspilling en plasticvervuiling tegen te gaan. Zo creëren we een link tussen het duurzaam en toeristisch aspect.”
Actie voor Nieuwpoortse jeugd
Het stadsbestuur denkt aan de Nieuwpoortse jongeren en trakteert iedereen tussen 16 en 25 jaar (die in Nieuwpoort woont) op een korting van 10 euro op elk ticket.
Prijzen
VVK: Nieuwpoortse jeugd: 10 euro (max. 500 tickets) VKK: 20 euro
ADD: 30 euro
VIP: 49 euro

Tickets te koop vanaf zaterdag 22 februari 2020 op www.summerlove.be. Tickets voor de Nieuwpoortse jeugd te koop vanaf maandag 24 februari 2020 bij de Jeugddienst.

1 reactie

Grassin
Geschreven op 2020-02-19 22:36:39
Top !!!kijken er naar uit.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.