Home > Poppentheater Uilenspiegel start zondagmorgen weer met nieuwe poppenspeler én met Benny Scott!

Poppentheater Uilenspiegel start zondagmorgen weer met nieuwe poppenspeler én met Benny Scott!

Geschreven op 20 oktober 2021 om 21:24 door Mario De Wilde

Op de valreep kondigt Poppentheater Uilenspiegel uit Brugge zijn heropstart aan en dit al komende zondag 24 oktober om 11 uur. De renovatiewerken in Brasserie Uilenspiegel aan de Langestraat maakten het nog even onzeker, maar het Poppentheater herneemt met heel veel plezier en evenveel enthousiasme. Sterker nog, de poppen: Mance, Molvienne, Fons en Alois zijn echt niet meer te houden. Ze misten het publiek enorm! En nog meer goed nieuws, een nieuwe poppenspeler, Karin Robert, komt de poppenspelersploeg versterken. “Het is echt tof om de poppenspelersploeg om mee aan boord te gaan en om volledig in het Brugse dialect te kunnen spreken en dit via een pop’, zegt Karin Robert.

‘Ip zun Brugs’ wordt het geactualiseerde theaterspel  ”k En Brugge in mun herte’ straks met veel zwier gebracht. Ook een gastoptreden van Benny Scott wordt aangekondigd. Het Poppentheater start in een nieuw zaaltje in Brasserie Uilenspiegel met wat meer ruimte. De prijs per toegangsticket bedraagt 5 euro. De sponsors Brasserie Uilenspiegel, Pipa: Pigeon Paradise, Brouwerij De Halve Maan en Stad Brugge ondersteunen het geheel. Sponsor Pipa zal tijdens het poppenspel ‘vluchtig’ van de partij zijn.

“Welkom dus a.s. zondag 24 oktober om 11.00 uur in Brasserie Uilenspiegel Brugge, Langestraat 2”, zegt Johan Maertens, coördinator van het poppentheater. ‘De voorstelling wordt ook hernomen op zondag 21 november e.k. voor wie er nu niet bij kan zijn.’

1 reactie

Jan DE MEYER
Geschreven op 2021-10-23 15:40:24
hello, Schitterend...bestel onmiddellijk mijn kaarten ..SUCCES!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.