Home > Politie trekt opnieuw drie rijbewijzen in van chauffeurs met verdovende middelen in Houthulst en Poperinge

Politie trekt opnieuw drie rijbewijzen in van chauffeurs met verdovende middelen in Houthulst en Poperinge

Geschreven op 7 april 2022 om 11:22 door Mario De Wilde

De interventiedienst van Politiezone Polder trok de voorbije 24 uur opnieuw drie rijbewijzen in van bestuurders die reden onder invloed van verdovende middelen.

Gisteren om 12.15 uur werd een 37-jarige bestuurder uit Kortemark gecontroleerd te Houthulst in de Beukhoutstraat. De bestuurder legde een positieve speekseltest af en bleek te rijden onder invloed van THC (de belangrijkste werkzame stof in Cannabis). Het rijbewijs van deze bestuurder werd ingetrokken voor 15 dagen.

Afgelopen nacht om 01.10 uur werd een 30-jarige bestuurder uit Poperinge gecontroleerd te Diksmuide in de Woumenweg. Uit de speekseltest bleek ook deze bestuurder te rijden onder invloed van THC. Het rijbewijs van deze bestuurder werd ingetrokken voor 15 dagen.

Even later om 01.45 uur werd een 41-jarige bestuurster uit Lo-Reninge gecontroleerd te Diksmuide in de Kwadestraat. Deze bestuurster legde een positieve speekseltest af voor diverse soorten verdovende middelen. Ook het rijbewijs van deze bestuurster werd ingetrokken voor 15 dagen.

Opvallend en een verontrustende trend dat deze bestuurders niet voor het eerst gecontroleerd worden terwijl ze onder invloed van verdovende middelen rijden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.