Home > Polderhalle in Diksmuide klaar om 1000 feestvierders te ontvangen

Polderhalle in Diksmuide klaar om 1000 feestvierders te ontvangen

Geschreven op 18 oktober 2021 om 08:50 door Mario De Wilde

Met Colours of Love en Kickstart@Polderhalle is het uitgaansleven in het stadscentrum helemaal terug van weggeweest. De Polderhalle, het tijdelijk alternatief tot de definitieve evenementenhal Boterhalle klaar is, is helemaal klaar voor gebruik. Wie dat wil kan de ruimte reserveren om te huren. De Polderhalle bevindt zich in de industriezone Heernisse, Polderstraat 10. Het is een loods van 575 m² met een berging/koelcel van 145 m². De Polderhalle heeft een capaciteit van 1.000 personen (staand) of 350 personen (zittend).
Wie kan de Polderhalle huren?
Niet alleen lokale verenigingen kunnen de Polderhalle huren maar ook verenigingen van buiten Diksmuide, commerciële organisatoren en organisatoren van particuliere activiteiten. Benefietactiviteiten in het kader van de Noord-Zuidwerking en van Diksmuidse organisatoren ten voordele van Diksmuidse goede doelen of van erkende organisaties zijn gratis. Het spreekt voor zich dat de activiteiten géén discriminerend karakter mogen hebben.
Richtlijnen voor verhuur
Gebruikers moeten zich houden aan de bepalingen van het einduur. In de weekends mag er geen muziek zijn tussen 4 – 10 uur. In de week is dat tussen 2 – 10 uur. De gebruikers moeten burenhinder voorkomen en toezicht houden op het naleven van de goede orde. Het maximale geluidsniveau van 100 dB mag nooit worden overschreden. Voor activiteiten met een geluidsniveau hoger dan 85 dB moet het college van burgemeester en schepenen vooraf toelating geven. Belangrijk om weten is dat er maximum 12x per jaar en max. 2 keer in dezelfde maand een evenement met elektronisch versterkte muziek (fuif e.d.) mogen plaatsvinden. Het stadsbestuur stelt gratis een basispakket tafels en stoelen ter beschikking van de gebruikers van de Polderhalle.
Ik wil de Polderhalle huren
Je kunt de Polderhalle reserveren bij de dienst Cultuur. CC Kruispunt, Maria Doolaeghestraat 2, 8600 Diksmuide – 051 79 32 54 – zaalverhuur@diksmuide.be

Foto copyright stad Diksmuide

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.