Home > Plopsaland De Panne zoekt dringend meer dan 2.250 werknemers

Plopsaland De Panne zoekt dringend meer dan 2.250 werknemers

Geschreven op 5 februari 2020 om 17:18 door Mario De Wilde

De twinstigste verjaardag van Plopsaland De Panne gaat niet onopgemerkt voorbij. Op de planning staan de officiële opening van de gloednieuwe Dino Splash, de opening van het Plopsa Hotel en tal van evenementen. Deze paasvakantie kan men onder andere genieten van een Paw Patrol Show en een paaseierenraap met Kaatje. Na het grote succes van afgelopen zomer, wordt Plopsaland De Panne ook dit jaar omgetoverd in een magische bellenwereld tijdens de Magic Bubble Nights. Samson & Marie komen bovendien voor de eerste keer langs met een gloednieuwe show, boordevol nieuwe liedjes, dansjes en zoveel meer.

Om meteen in de sfeer van het verjaardagsseizoen te komen organiseert Plopsaland De Panne op 13 en 14 februari een tweedaagse verjaardagsfuif in het Proximus Theater. Tijdens deze fuif kunnen sollicitanten in een ongedwongen sfeer kennis maken met de verschillende vacatures. “We zoeken echt allerlei mensen.”, benadrukt parkmanager Wim Wauters. “Mensen die attracties bedienen, onze bezoekers te woord staan in het onthaal, maaltijden helpen bereiden, zorgen dat het park netjes blijft, de winkels uitbaten, enzovoort. Enorm veel mogelijkheden dus.”

Ook jobs in het Plopsa Hotel
Maar Plopsa zoekt niet alleen medewerkers voor het park. “Dit jaar openen we in De Panne het eerste Plopsa Hotel. Dit gaat gepaard met tal van nieuwe functies. Dit gaat van receptionisten tot restaurantmedewerkers en kamermeisjes.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.
“Uiteraard willen we tijdens deze tweedaagse jobfuif de sollicitanten de totaalbeleving meegeven met lekkere hapjes en drankjes, aanstekelijke deuntjes, Meet & Greets met de Plopsa-figuren en spontane gesprekken met de verantwoordelijken. Op die manier maken potentiële werknemers meteen kennis met de enthousiaste, vrolijke en creatieve omgeving van Plopsa.”, besluit Van den Kerkhof.

Jobstudenten
Jobstudenten kunnen het hele jaar door solliciteren bij Plopsa. “We zoeken steeds veel nieuwe gemotiveerde jongeren voor de start van het seizoen, maar ook voor het najaar en de winter zijn jobstudenten welkom.”, volgens Van den Kerkhof.“  De Plopsa Jobfuif in het Proximus Theater in De Panne gaat door op 13 en 14 februari. Iedereen die klaar is om verliefd te worden op een job als seizoenmedewerker is welkom. Vooraf inschrijven via www.plopsajobdagen.be is verplicht. Meer vacatures en studentenjobs zijn terug te vinden op www.plopsajobs.be.

1 reactie

Lutgarde Boven
Geschreven op 2020-07-22 09:55:48
medewerker hotel voor het ontbijt

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.