Home > Plop, Metejoor, Natalia… Bijna 20.000 bezoekers tijdens Paasvakantie in Kursaal Oostende

Plop, Metejoor, Natalia… Bijna 20.000 bezoekers tijdens Paasvakantie in Kursaal Oostende

Geschreven op 16 april 2024 om 06:59 door Mario De Wilde

De paasvakantie in Kursaal Oostende was een ongeëvenaard succes, met een reeks van 10 spectaculaire shows die de harten van bijna 20.000 enthousiaste bezoekers veroverden. Maar liefst 8 van deze 10 voorstellingen waren uitverkocht. Blije gezichten en gelukkige artiesten domineerden het podium. Van het geweldige optreden van Plop tot de dak-afblazende shows van Natalia en Metejoor, elke voorstelling was een unieke ervaring die lang in het geheugen gegrift zal blijven.

De Amerikaanse bluesgigant Joe Bonamassa maakte speciaal de oversteek vanuit de VS om een spetterend optreden neer te zetten in het Kursaal, terwijl de legendarische Britse rockgroep 10cc het publiek betoverde met een prachtig concert dat de zaal deed oplichten. Voor de West-Vlamingen was er geen tekort aan entertainment, met twee uitverkochte shows van Preuteleute die de lokale trots en liefde voor cultuur lieten zien. En wie anders dan André Hazes om de paasvakantie mee af te sluiten. Hij overspoelde het publiek met vuur en confetti, letterlijk!

Voor degenen die dit alles hebben gemist, is er goed nieuws! Het spektakel gaat gewoon door in het Kursaal. Ontdek alle voorstellingen op kursaaloostende.be en boek je tickets voor het te laat is!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.