Home > Patrick D’Hoore: nieuwe gm Radisson Blu Bruges

Patrick D’Hoore: nieuwe gm Radisson Blu Bruges

Geschreven op 4 april 2019 om 22:44 door Mario De Wilde

Per 1 april werd Patrick D’Hoore (59) aangesteld als general manager van Radisson Blu Bruges. Het prima gelegen hotel (109 kamers, 30 medewerkers) in hartje Brugge, vlak naast het station, opende de deuren zes maanden geleden en mikt op een gezonde mix van leisure, corporate travel, meetings en events.
Patrick D’Hoore werd geboren in Luozi (het toenmalige Belgisch Congo), maar verhuisde al vlug naar België. Hij behaalde een graduaat toerisme aan Ceria/Coovi te Brussel. Zijn eerste job in toerisme was ticketing agent bij Apollo Travel in Deinze. Daarna werkte hij een aantal jaren in de sales voor South African Airlines en KLM. De jongste tien jaar was hij aan de slag bij Radisson, o.a. in Lyon, Johannesburg, Brussel en Brazzaville.
“Ik ben blij dat ik opnieuw in Brugge kan functioneren,” zegt hij, “want ik heb ooit 2 jaar voor Sofitel Brugge – nu NH Hotels – gewerkt. Bovendien was Radisson Blu Bruges een niet te missen opportuniteit. Overigens willen we er het beste hotel van Brugge van maken en de eerste cijfers zijn zeer hoopgevend. Prijs/kwaliteit zijn we zeer competitief met de markt en onze ‘Yes I Can-service’ is al meer dan legendarisch. Gasten kunnen vanuit het hotel Brugge makkelijk te voet verkennen en we beschikken over de goedkoopste parking van de stad.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.