Home > Parasols als symbool van verbondenheid voor Kleuterschool Heilig Hart in Brugge

Parasols als symbool van verbondenheid voor Kleuterschool Heilig Hart in Brugge

Geschreven op 4 oktober 2021 om 08:24 door Mario De Wilde

Kleuterschool Heilig Hart, een vestiging van de Sint-Andreasschool en gelegen in de Gentpoortstraat Brugge wil zijn speelplaats omtoveren tot een speelplek waar de kleuters kunnen fietsen, ravotten, klauteren, genieten, chillen….In het verleden zocht de school naar duurzame oplossingen om schaduwplekjes te creëren zoals aanplantingen van een aantal bomen, maar deze bomen moeten verdwijnen wegens te grote wortels die de betegeling stuk maken. De speelplaats wordt opnieuw ingericht tijdens het schooljaar 2022-2023.

Nu reeds wil de school inzetten op mobiele schaduwplekken voor de kleuters. Het vroeg bij CERA hiervoor een financiële ondersteuning. Dit om een viertal parasols aan te kopen, optimaal inzetbaar voor de vier kleuterklasjes, alsook voor het buitenspel. De parasols zullen niet alleen zorgen voor schaduwplekjes maar eveneens voor meer verbondenheid en samen spelen onder de parasol. Ook voor de ouders zullen de parasols een welgekomen ontmoetingsplaats zijn tijdens zonnige momenten.
Een meerwaarde dus op vele vlakken voor de H. Hartschool!

CERA kende een bedrag toe van 2100 euro voor de aankoop van de 4 parasols. Donderdag 30 september ’21 ll werd dit bedrag symbolisch overhandigd door Wim Ingels en Wilfried Dermul van CERA aan de vertegenwoordigers van de kleuterschool. ‘Een mooie ondersteuning voor onze H.- Hartkleuterschool vanwege CERA’, zegt directeur Martine Fontaine. ‘De parasols zorgen in ieder geval voor meer schaduw en nog meer verbondenheid in onze warme H.-Hartkleuterschool!’

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.