Home > Overhandiging cheque van € 1250 aan ezelboerderij uit Deerlijk tijdens kerstmarkt in ’t Gaverhopke

Overhandiging cheque van € 1250 aan ezelboerderij uit Deerlijk tijdens kerstmarkt in ’t Gaverhopke

Geschreven op 11 december 2023 om 07:16 door Mario De Wilde

Jaarlijks organiseert ’t Gaverhopke in Deerlijk een kerstmarkt die gisteren voor de twaalfde keer doorging in en rond de brouwerij. De verschillende standhouders verkochten handgemaakte en/of lokale producten. Ieder jaar ondersteunen zij ook een goed doel, dit met de fooien die de studenten krijgen in de brasserie en met snoepzakjes die verkocht worden. Ook een deel van het standgeld van de standhouders ging naar het goede doel. Dit jaar werd het gekozen goede doel, de ezelboerderij ‘Elza en Valere’ uit Deerlijk, dit is een therapeutische ezelboerderij.

Gisteren werd door de kerstman een cheque ter waarde van 1.250 € overhandigd aan de verantwoordelijken van de Ezelboerderij. Nog dit: op zondag 21 juli is er tevens een grote zomermarkt op het domein van Goed te Nieuwenhove, dit in organisatie van ’t Gaverhopke.

’t Gaverhopke is een ambachtelijke brouwerij dat bestaat sinds 1994 (volgend jaar dus 30 jaar) en sinds 2015 zijn intrek heeft genomen in de kasteelhoeve Goed te Nieuwehove. De brouwerij heeft een eigen brasserie dat open is elke zaterdag en zondag vanaf 11h en van mei tot augustus ook op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11h. In de brasserie kan je genieten van de bieren en een ruim assortiment dranken maar ook heerlijk eten van allerlei huisbereide gerechten.

Meer info kan men steeds vinden op www.tgaverhopke.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.