Home > Over ‘zussen en zo’: stem op ’t Zusje uit Terneuzen om Zusje van het jaar te worden

Over ‘zussen en zo’: stem op ’t Zusje uit Terneuzen om Zusje van het jaar te worden

Geschreven op 12 december 2023 om 16:18 door Mario De Wilde

In Vlaanderen kennen we de horecalocaties Zusje niet, maar in Nederland zijn ze een echt begrip geworden. Over wat gaat het precies? Restaurant ’t Zusje is een horecaconcept waarbij gasten van kleine, versbereide tapasgerechtjes kunnen genieten. Gasten kiezen twee gerechtjes per persoon, per ronde voor het tarief van 37,80 waarbij tijd geen rol speelt. Intussen hebben tal van Vlamingen even over de grens ook al van dit smakelijk en leuk concept kunnen genieten. Het is voornamelijk ’t Zusje Terneuzen die veel Oost- en West-Vlamingen en Antwerpenaars ontvangt. Ze zijn het enig ‘zusje’ in Zeeuws-Vlaanderen, dus even voorbij de Belgische grens. Met een positief resultaat als gevolg want Vlaanderen lust er ‘pap’ van…

In aanloop naar het einde van het jaar is het weer tijd voor de competitie waarbij ’t Zusje Terneuzen kans maakt op de felbegeerde titel: Zusje van het jaar 2023. In deze race strijden alle 35 Zusjes tegen elkaar om hét Zusje van het jaar te mogen worden. Deze verkiezing belicht niet alleen de smaakvolle gerechten waar ’t Zusje om bekend staat, maar ook de complete bedrijfsvoering.

Al jarenlang wordt er onderling een spannende strijd gevoerd in de Zusje van het jaar competitie. De verkiezing wordt bepaald aan de hand van verschillende meetpunten. Een groot deel van de uitslag wordt bepaald door stemmen van gasten, die nu de mogelijkheid hebben om hun favoriete Zusje te kiezen. Naast het belang van de publieksstem, worden de Zusjes ook op héél veel andere zaken beoordeeld die bijdragen aan de algehele gastvrijheid en kwaliteit.

“Wij onderscheiden ons door uitmuntende gastvrijheid, een hele fijne groep medewerkers, culinaire kwaliteit en een onweerstaanbare sfeer die onze gasten steeds opnieuw trekt. Wij maken er elke dag een feestje van voor onze gasten en ons zelf!”, aldus de enthousiaste gastheren Joost en Mark die vanuit een prachtig kasteelgebouw aan de Nieuwstraat in Terneuzen hun gasten ontvangen.

Tot en met a.s. 31 december 2023 kun je eenmalig stemmen op jouw favoriete vestiging van ’t Zusje via deze link: www.zusje.nl/vanhetjaar. Als dank maak je kans op bourgondisch genieten voor twee personen in jouw favoriete Zusje!

Zusje Terneuzen. Nieuwstraat 70, 4531 CX Terneuzen, Nederland

8 reacties

Monique Nijsten
Geschreven op 2023-12-18 20:18:28
Super gezellig restaurant met een fantastisch team in Terneuzen. En niet geheel onbelangrijk: • elke dag geopend en van vrijdag tm zondag kan je gezellig lekker lunchen. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, te stemmen op ‘t Zusje in Terneuzen !!!!
Familie Lepouter
Geschreven op 2023-12-13 10:23:50
Spijtig zeg. Lees nu maar pas dit stuk. We gaan dikwijls naar Nederland. We zijn vorige week nog naar Terneuzen en daarna naar Valkenburg en Maastricht geweest en hadden het anders wel kunnen combineren. Maar uitstel is geen afstel. Misschien doen we het volgende week nog wel eens over met ons viertjes. Familie Lepouter Knokke-Heist
Familie Steijaert
Geschreven op 2023-12-13 08:47:33
Intussen hebben wij dat ook gedaan. We zijn er afgelopen zomer geweest en waren helemaal uit de bol. Familie Steijaert
Dannie Pilaet
Geschreven op 2023-12-13 08:46:20
Op jullie prachtige zaak gestemd! Dannie Pilaet
Serge Lievens en Agnes Cooreman
Geschreven op 2023-12-13 08:25:13
Spijtig dat die in de week niet open zijn. We hebben zelf een restaurant en tijdens het weekeinde zijn dat voor ons de drukste dagen. Is er ook een take away om de gerechten af te halen? Serge Lievens en Agnes Cooreman
Alice Rosseel uit Kortrijk
Geschreven op 2023-12-13 08:23:03
En waar blijven de broertjes. Zou ook nog origineel zijn. Mogen Belgen ook stemmen? Alice Rosseel uit Kortrijk
Lode Vanhuffel
Geschreven op 2023-12-13 08:21:48
Een soort horeca dat ik nog niet kende. Nochtans gaan we met heel de familie vaak eten, ook in Zeeuws-Vlaanderen. Heb op de website eens gekeken en ziet er alleszins wel leuk uit. Lode Vanhuffel. Brugge
Alexander van Waesberghe
Geschreven op 2023-12-12 17:16:21
Ik heb zeker gestemd op 't Zusje Terneuzen!! Je kunt er heerlijk eten, met een enorme diversiteit en originaliteit in de gerechten. Daarnaast is de lokatie zeer goed bereikbaar, prachtig pand en een ongelofelijke gezellig sfeer. Een garantie en echte aanrader om met vrienden een topavond te hebben.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.