Home > Over anderhalve maand opent The Bakery in De Haan, unieke gemeenschappelijk werkplek

Over anderhalve maand opent The Bakery in De Haan, unieke gemeenschappelijk werkplek

Geschreven op 5 maart 2024 om 09:51 door Mario De Wilde

Over zowat anderhalve maand, vanaf 18 april, gaan in De Haan de deuren officieel open van The Bakery. The Bakery biedt aparte én gemeenschappelijke werkplekken, wat ideaal is voor starters, (lokale) ondernemers en werknemers die op zoek zijn naar een stimulerende en efficiënte professionele werkomgeving, pal aan onze kust gelegen. Robin Depuydt: “Je ziet wel meer dergelijke concepten in de grootsteden in het binnenland, maar het is uniek aan de Belgische Kust. We richten ons op actieve ondernemers en werknemers uit de regio maar mikken tegelijk ook op zakelijk toerisme. Veel bedrijven gaan op teambuilding naar de Ardennen bijvoorbeeld, maar de Belgische Kust heeft ook zoveel te bieden. Daarnaast zijn ook ondernemende gezinnen op hun plek bij ons, die een vakantie combineren met enkele werkdagen tussendoor.”

Bij The Bakery staat niet alleen werk centraal, maar ook het creëren van een harmonieuze balans van het leven, waar werk een belangrijke plaats in heeft. Gelegen in het schilderachtige De Haan aan de kust, geloven ze bij The Bakery dat werk meer is dan alleen maar werk. Robin Depuydt: “Het is een essentieel onderdeel van ons leven, en daarom streven we ernaar om een omgeving te creëren die niet alleen professioneel is, maar ook inspirerend en tegelijk ontspannend. Met onze unieke werkomgeving bieden we zelfs ook de mogelijkheid om te overnachten, zodat je kunt genieten van een workation, waar werk en ontspanning naadloos samenvloeien. Ons hoofddoel is het ondersteunen van de lokale economie door starters en ondernemers een professionele omgeving te bieden om hun onderneming te laten groeien. Door ondernemers samen te brengen, willen we een bruisende gemeenschap van zowel werknemers als ondernemers creëren, waar kennis wordt gedeeld en samenwerking wordt gestimuleerd. Maar dat is nog niet alles. The Bakery De Haan is ook de perfecte locatie voor verschillende zakelijke activiteiten, zoals meetings, recepties, workshops en presentaties. Met een scala aan mogelijkheden in het hart van De Haan aan zee, bieden wij de ideale setting voor elk evenement.”

Zakelijk toerisme maakt slechts 7% uit van het totaal toerisme aan de Belgische Kust. Robin Depuydt: “We zien echter in de cijfers dat zakelijk toerisme wél een zeer mooi aanvullend toerisme is buiten de gekende piekperiodes. Door samenwerkingen aan te gaan met lokale horecazaken, hopen we ook hen mee te nemen in dit verhaal.”

The Bakery opent officieel zijn deuren op donderdag 18 april 2024 met een openingsreceptie. Meer info op www.thebakerydehaan.be 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.