Home > Ouderraad Club 250 overhandigt mooie cheque aan Brugse Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat

Ouderraad Club 250 overhandigt mooie cheque aan Brugse Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat

Geschreven op 15 februari 2023 om 09:29 door Mario De Wilde

Club 250, het oudercomité van basisschool Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat in Brugge, overhandigde de schooldirectie een riante cheque van maar liefst 5.000 euro. Daarmee spreken de ouders hun volle steun uit in de groeiambities van de school. Club 250 organiseert doorheen het jaar verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het wereldkampioenschap voetbal op groot scherm, een ‘back to school’-barbecue, quiz of kinderfuif. Alle events vinden plaats voor zowel leerlingen, ouders als leerkrachten. De opbrengst van al deze activiteiten werd nu plechtig overhandigd aan de schooldirectie. Het gaat om een mooie som van 5.000 euro.

“We zijn trots op onze bijdrage aan de school en hopen zo nog meer mensen te betrekken bij onze activiteiten en projecten. Met het geld kan de school verder investeren in infrastructuur en didactisch materiaal voor alle kinderen”, aldus Club 250. “Naast inkomsten uit activiteiten vloeit een deel van het chequebedrag ook voort uit ‘De Blonde Michèle’. Dat is een bier dat we zelf op de markt brachten om fondsen te verzamelen voor de school en leerlingen.”

Basisschool Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat in Brugge opende recent een nieuwe, uitgebreide en volledig rolstoeltoegankelijk gebouw. “Dankzij die mooie uitbouw versterken we de ambitie om kinderen een comfortabele en uitdagende leeromgeving te bieden. Wij zijn Club 250 alvast zeer dankbaar voor het prachtige gebaar”, onderstreept directeur Anne Dierickx. “Met deze gift kunnen we onze visie en missie verder uitdragen en onze leerlingen nog beter ondersteunen.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.