Home > Otter Hector met 27,5% voorkeurstemmen nieuwe burgemeester van SEA LIFE

Otter Hector met 27,5% voorkeurstemmen nieuwe burgemeester van SEA LIFE

Geschreven op 22 november 2018 om 16:39 door Mario De Wilde

De afgelopen maanden konden de bezoekers van SEA LIFE Blankenberge hun favoriete kandidaat richting burgemeestersambt stemmen. Otter Hector ging met 27,5% van de voorkeurstemmen lopen. Dat zijn er 2,6% meer dan zijn grootste concurrent, zeepaardje Mia.

Zijn campagne

Samen met zijn team van SEA LIFE Blankenberge ijverde hij voor meer speelplezier. “Hij speelt graag met blaadjes en steentjes en vindt het ook leuk om de bezoekers van SEA LIFE Blankenberge in de touwen van het speelplein te zien.”, vertelt Hector’s belangrijkste militant, Evelien Geerts. “Hij wil het aantal uren buiten spelen verplicht maken voor iedereen. “Want dat houdt je jong.”, gaat ze verder. Hector staat vanaf 1 januari aan het roer van het park en heeft nu anderhalve maand de tijd om zich hier ten volle op voor te bereiden. Hij laat er geen gras over groeien en gaat meteen aan de slag. Vanaf vandaag start hij met zijn zoektocht naar het perfecte team om samen een beleid uit te stippelen. Voor zijn Raad Van Advies heeft hij dan ook een specifiek profiel voor ogen: kinderen.

Raad Van Advies

“Ik zie dagelijks zo veel kinderen in het park. Toen ik mij kandidaat stelde voor het burgemeestersambt, stond mijn besluit al vast: Als ik win, dan wil ik tien kinderen rond me, om het beste beleid uit te stippelen.”, vertelt de otter. “De komende maand wil ik gebruiken om mijn team samen te stellen, zodat we vanaf 7 januari volop aan de slag kunnen.”, gaat hij verder. Enthousiaste kinderen tussen 6 en 12 die mee willen bouwen aan de toekomst van het park, kunnen zich kandidaat stellen tot 14 december via brief of via info@sealife.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.