Home > Oscar Popcorner. Jasmyn presenteert 2 films en win je 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner. Jasmyn presenteert 2 films en win je 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 24 mei 2024 om 14:00 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Deze week is Jasmyn Vandenberghe van aan ’t zeetje weer aan de beurt en zij mag jullie aflevering 116 van deze enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect presenteren. Zij presenteert twee splinternieuwe films die ze vanaf nu in Kinepolis spelen. Laten we dus maar snel de volumeknop op de hoogste versie zetten want er hangt actie in de lucht.

Voor onze eerste film combineren we actie en komedie. Jawel, dat kan zeker… Glen Powell speelt in HIT MAN de rol van een professor. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison, gespeeld door die snelle Adria Arjona. Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. En wat nog meer bijzonder is: de film is geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

En ook voor onze tweede film mixen we komedie en actie in één samen. Want jawel, deze zomer keren de legendarische Bad Boys, met name de heren Will Smith en Martin Lawrence, terug met hun iconische mix van explosieve actie en buitensporige humor. Ze horen via de media dat hun overleden hoofdcommissaris jarenlang met de drugskartels samenwerkte. Ja, dat was voor die zelfs Bad Boys slikken. Wat volgt is een toch wel verrassende twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Wedstrijd win je 1+1 gratis filmticket voor een film en Kinepolis naar keuze

En je kan natuurlijk nog veel meer winnen en krijgen zoals je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-in HitMan stapt Madison de trap op naar de slaapkamer. Wat zegt ze wat je mag verwachten?

-In Bad Boys worden er twee verdachte namen naar voor geschoven. Welke namen zijn het?

Mail met als titel ‘Comedy en Actie’ voor dinsdagavond 28 mei 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de vorige lading inzendingen van 1308 deelnemers die een juist antwoord mailden,  waren de familie Desmidt uit Deinze, Lars Verheecke uit Brugge, Alice Franssen uit Stene, Miche Bultinck uit Blankenberge, Peter Van Ingelgem uit Wevelgem, Sophie Dewispelaere uit Koksijde, Max Samijn uit Roeselare, Aimé Bruggeman uit Marke, Jenny Van den Bogaert uit Oostende en Mario Verspreet uit Astene.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.