Home > Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams. Win je 1+1 gratis Kinepolis-ticket voor film naar keuze

Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams. Win je 1+1 gratis Kinepolis-ticket voor film naar keuze

Geschreven op 21 januari 2022 om 14:18 door Mario De Wilde

Welkom bij aflevering twaalf van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde is het een (lichtjes verkouden) Brugse pop die speciaal voor Het Nieuws van West-Vlaanderen de honneurs waarneemt. Met dank aan Peter. Geluid op de hoogste volume aub… Hier gaan we.

 

We hebben vandaag ‘Nightmare Alley’ in de aanbieding en dat is een drama dat 2.5 uur duurt. Over wat gaat het? Stanton is een man met een groot charisma maar weinig succes. Maar zijn leven geraakt overhoop wanneer hij de helderziende Zeena en die haar ex Pete leert kennen. Dat gebeurt tijdens een rondreizende kermis en plots heeft Stanton veel succes op alle fronten. Hij gebruikt zijn pas geleerde trucjes om de upperclass van New York uit de jaren ’40 op te lichten. En dan is er ook nog iemand die Molly noemt, een bijzonder brave maar wat naïeve vrouw. Met hun tweetjes smeden ze een complot om een van de meest gevaarlijke zakenmannen op te lichten. Ze hebben daarvoor de hulp ingeroepen van een mysterieuze psychiater. Je hoort het al, het is daar een komen en gaan van allerlei mensen maar je blijft wel op het puntje van uwe stoel zitten. Want de goeie vriend wordt plots de meest geduchte tegenstander van onze Stanton en Molly. Reserveer alvast uw plaats(en) in Kinepolis.

Win zelf een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moet je daarvoor doen?

-Op een bepaald moment ontdek je in de trailer waarom je geluk hebt. Waarom hebben de kijkers geluk?

-Wie is de regisseur van ‘Nightmare Alley’?

-Bezorg ons de namen van drie acteurs/actrices die in de film meedoen?

Bezorg ons alles voor maandagavond 24 januari om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Nachtmerries’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.