Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 tickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 tickets

Geschreven op 26 april 2024 om 14:00 door Mario De Wilde

Beste Popcornervrienden uit geheel West-Vlaanderen en ook ver daarbuiten. Hier zijn we terug met onze enige filmrubriek ter wereld in dat schoon West-Vlaams dialect. En we zijn dit weekend aan aflevering 112 toegekomen. Christoon uit Lombardsijde aan ’t zeetje heeft de eer om twee nieuwe films voor te stellen. Hij doet dat op zijn eigen enthousiaste manier. Dat wordt nu al watertanden….

We starten met een spectaculaire actiefilm ‘Civil War’ over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij heel het land op de rand van totale instorting staat en in totale, maar dan ook totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van – waarschijnlijk – het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen. ‘Civil War’ laat niet alleen de fysieke conflicten op het scherm zien, maar brengt ook de diepere, onderliggende problemen aan het licht die hebben geleid tot de ontwrichting van het ooit zo trotse land.

Kennen jullie aespa? Welnu, deze hitmakers hebben zopas hun eerste concertfilm in de bioscopen losgelaten. Van februari tot september vorig jaar bezocht de eerste wereldtournee 21 locaties over de vier continenten. Stap nu binnen in het laatste hoofdstuk van hun wereldtournee en ervaar de ongeëvenaarde energie van aespa’s liveoptreden, vastgelegd tijdens hun elektrificerende show in de O2 Arena in Londen, hun allereerste optreden in het Verenigd Koninkrijk. Met hun futuristische podiumvisuals, energieke choreografie en meeslepende vocalen namen ze krachtig het podium over en brachten ze favorieten zoals ‘Next Level’, ‘Savage’, ‘Girls’, ‘Spicy’ en ‘Black Mamba’.

Wedstrijd win je 1+1 gratis Kinepolis filmticket

Zoals steeds kan je opnieuw je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze winnen. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Hoeveel Amerikaanse staten zijn er in ‘Civil War’ afgescheurd?

-Uit welk land is de meidengroep Aespa afkomstig?

-Waar woont onze ‘Ocar Popcorner’-presentator Christoon?

Mail met als titel ‘Oscar wordt 112’ voor maandagavond 29 april 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de vorige lading inzendingen met 1178 juiste antwoorden) zijn: Femke Crivits uit Gentbrugge, Lisa Haesaert uit Zeebrugge, Familie Casier uit Moorsele, Herbert Haegheman uit Ieper, Leopold Steyaert uit Brugge, Lisette Van den Broecke uit Nieuwpoort, Helga De Clerck uit Damme, Lotte Herreygers uit Wervik, Marcel Deprez uit Lier en Sophie Sarrazyn uit Deerlijk.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.