Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 tickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 tickets

Geschreven op 3 mei 2024 om 14:01 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Kurt uit Zwevegem alias de Viking van Zwevegem mag dit weekend opnieuw een aflevering van de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect presenteren. We zijn met Oscar Popcorner intussen aan aflevering 113 aanbeland. Hij gaat je twee splinternieuwe films voorstellen die ze vanaf nu in Kinepolis spelen.

We starten onze rubriek in ‘The Fall Guy’ met flink wat stuntwerk op het grote scherm. Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de grootste hoogtes vallen. En dat allemaal voor ons blije vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Ik zeg jullie nu al: dat kan bijna niet goed gaan.

Over naar nummer twee waar de aap uit de mouw en het scherm komt. De Amerikaanse tv-kijkers konden tijdens de Super Bowl al een glimp opvangen van het nieuwe hoofdstuk uit de Planet of the Apes-saga. Op 8 mei kan jij Kingdom of the Planet of the Apes ontdekken tijdens de Planet of the Apes Night in Laser Ultra! Deze spectaculaire actiefilm van regisseur Wes Ball situeert zich vele generaties na Caesars heerschappij. De apen hebben definitief de macht overgenomen en de mens leeft afgezonderd in de wildernis. Terwijl een nieuwe tirannieke leider stap voor stap zijn rijk opbouwt, begint een jonge aap aan een gevaarlijke reis waarbij hij alles wat hij weet over het verleden in vraag zal stellen. Zijn keuzes zullen de toekomst van mens en aap bepalen…

Wedstrijd win je 1+1 gratis Kinepolis filmticket

Zoals steeds kan je opnieuw je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze winnen. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Wie speelt de hoofdrol in ‘The Fall Guy’?

-Wanneer komt Kingdom of the Planet of the Apes in première?

Mail met als titel ‘Tijd voor films’ voor maandagavond 6 mei 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de vorige lading inzendingen met 1888 juiste antwoorden) zijn: Martine Rollier uit Ekeren, Sam Verfaille uit Koksijde, Astrid De Lange uit Oostende, Machteld Mettepenningen uit Brugge, Frederik Van Peteghem uit Ronse, Nicole Verspangen uit Bredene, Sophie Hertsens uit Roeselare, Herbert De Grauwe uit Tielt, Leentje Van Mol uit Ieper en Marc Vandeneynde uit Kortrijk.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.