Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis filmtickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis filmtickets

Geschreven op 28 maart 2023 om 09:29 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag presenteerde de Mugge van Brugge aflevering 66 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het werden alweer topfilms die we de ether en de beeldbuis injoegen. Ik zou zeggen gooi nog eens een keertje die volumeknop naar het kookpunt want hier gaan we.

Nummer één is de nummer vier van John Wick. John Wick (in de rol van Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen. Je moet er wel bijna drie uur voor over hebben om de plot van deze nieuwe John Wick te weten te komen.

Dat brengt ons bij de tweede film. Het gaat om het Belgisch drama ‘Aller/Retour’ met ene Ruth Beeckmans in de hoofdrol. Vrachtwagenchauffeur Erika betrapt Idy wanner die uit haar vrachtwagen glipt. Wanneer andere chauffeurs zich inlaten met de confrontatie die daarop volgt, kan Erika niet anders dan Idy weer mee aan boord te nemen. Op hun reis naar hei zuiden van Spanje ontstaat een onverwachte vriendschap.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Ruim 1400 juiste antwoorden in onze mailbox en zij die straks een 1+1 ticket mogen ontvangen zijn Frederique Maenhout uit Ieper, Camille Sergeant uit Kortrijk, Nathalie Verschaeve uit Brugge, André Ongenae uit Merksplas, Francis De Peuter uit Izegem, Familie Derieuw uit Middelkerke, Diana Van Hulle uit Roeselare, Camiel Wastyn uit Knokke-Heist, Carlos De Rop uit Lendelede en Carla Gabriels uit Heusden. Vrijdag is er weer een nieuwe aflevering van Oscar Popcorner.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.