Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Twee sensuele films en winnaars 1+1 Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Twee sensuele films en winnaars 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 14 februari 2023 om 07:05 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag serveerden Luc en zijn gevederde vriend Vincent jullie aflevering 60 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Beiden presenteerden je in aanloop naar Valentijn graag twee splinternieuwe en romantische films die je vanaf afgelopen weekend in de Kinepolis kon gaan bekijken. De volumeknop op 10 en luisteren maar voor hen die het gemist hebben…

Wat hebben we komend weekend in de aanbieding? Valentijn komt er aan en dus waren we de tortelduifjes onder de lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen op met de zinderende en sensuele film ‘Magic Mike’s Last Dance’. We kunnen nog niet te veel… euh… bloot geven maar als je weet dat hunk Channing Tatum opnieuw body geeft aan Magic Mike, dat Salma Hayek zijn love interest is én dat Steven Soderbergh opnieuw achter de camera staat, dan weet je dat deze sexy editie straks je stoutste dromen zal overtreffen. Zal het Magic Mike en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten? Drama, komedie en sensualiteit in één film.

Wie Valentijn zegt, denkt aan ‘Titanic’. Welnu, deze tranentrekker keert dit weekend – nog maar eens – terug naar de cinemazalen. Voor de 25ste verjaardag van de film wordt een speciale geremasterde versie in 3D 4K HDR en een hoge framesnelheid gemaakt. Je weet wel, Titanic (met die bink van Leonardo DiCaprio en Miesepoes Kate Winslet in de hoofdrol, was van James Cameron die de voorbije jaren druk bezig was met de vele Avatars. De film wordt nu in hoogtechnologische kracht op alle verliefden der aarde losgelaten. Ga dat zien….

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. 1202 inzendingen om zo’n ticket te bemachtigen. Zij die deze week in de prijzen vielen, zijn: Familie Laleman uit Ieper, Ernest Vandewalle uit Roeselare, Cynthia Van Praet uit Middelkerke, Godelieve Vandewalle uit Wervik, José Vandermoere uit Lauwe, Robrecht De Lange uit Knokke-Heist, Sophie Colpaert uit Lauwe, Jay Gijsbrechts uit Kortrijk, Ramses Dewale uit Brugge en Maxime Dehaudt uit Tielt.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.