Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Freddy De Vadder geeft 1+1 Kinepolis filmtickets weg

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Freddy De Vadder geeft 1+1 Kinepolis filmtickets weg

Geschreven op 14 maart 2023 om 06:10 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen weekend kwam onze presentator Freddy De Vadder (alias Glenn De Keyser) in het sappig West-Vlaams dialect aflevering 64 van ‘Oscar Popcorner’ voor zijn rekening nemen. ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het waren twee keiharde Amerikaanse producties die we dit weekend voorschotelen. Echt op een schaaltje aangeboden door Freddy De Vadder…

We starten de band met 65. Nee, geen film voor 65-plussers of de aflevering van volgende week maar het gaat om de titel van deze Amerikaanse vechtfilm. Na een verschrikkelijke crash op een onbekende planeet ontdekt piloot Mills al snel dat hij eigenlijk op aarde gestrand is… En dat toch wel 65 miljoen jaar geleden, zeker… Moet toch wel lukken dat hij daar niet alleen is want hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe planeet blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand. Acteur Adam Driver zit niet bepaald stil en scoort de ene na de andere rol zodat hij een van de grote namen in Hollywood wordt.

Bij onze tweede film trekken we de horror-schuif open. Een lepel valium bij de hand? Scream VI komt er aan. Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken. Begin nu maar al te sidderen en te beven, zou ik zeggen.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moest doen dat kon je lezen en dat hebben 1244 lezers ook gedaan. Dit zijn de tien gelukkigen die vandaag of morgen hun code krijgen opgestuurd op een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze uit te zoeken: Anouchka Crosse uit Sint-Kruis, Vanessa van de Putte uit Assebroek, G. Couvreur uit Ieper, Familie Musschoot uit Hooglede, Nadine Craeynest uit Roeselare, Karl Vandille uit Loppem, Hervé Vancamp uit Oostende, Marc Delorgde uit Kortrijk, Mattias Verbeke uit Tielt en Gregoire De poorter uit Middelkerke.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.