Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams en win een van de 1+1 Kinepolis filmtickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams en win een van de 1+1 Kinepolis filmtickets

Geschreven op 24 maart 2023 om 13:51 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveer ik, in de hoedanigheid van de Mugge van Brugge, aflevering 66 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het worden alweer topfilms die we de ether en de beeldbuis injagen Ik zou zeggen gooi die volumeknop naar het kookpunt want hier gaan we.

Nummer één is de nummer vier van John Wick. John Wick (in de rol van Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen. Je moet er wel bijna drie uur voor over hebben om de plot van deze nieuwe John Wick te weten te komen.

Dat brengt ons bij de tweede film. Het gaat om het Belgisch drama ‘Aller/Retour’ met ene Ruth Beeckmans in de hoofdrol. Vrachtwagenchauffeur Erika betrapt Idy wanner die uit haar vrachtwagen glipt. Wanneer andere chauffeurs zich inlaten met de confrontatie die daarop volgt, kan Erika niet anders dan Idy weer mee aan boord te nemen. Op hun reis naar hei zuiden van Spanje ontstaat een onverwachte vriendschap.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Wat mag John Wick in de trailer verwachten als hij wint?

-In welke Spaanse regio moet Idy ‘in de trailer ”Aller/Retour’ zijn brol gaan oppikken?

Bezorg ons alles voor maandagavond 27 maart om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Wicky Wicky’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.