Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars tickets voor film naar keuze

Geschreven op 23 mei 2023 om 07:09 door Mario De Wilde
Afgelopen vrijdag presenteerden Luc en zijn gevederde vriend Vincent aflevering 74 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het werden twee topfilms die we voor het weekend bijeen gebokst hebben. Ik zou zeggen: zij die het mochten gemist hebben: zet die volumeknop van je boxen nog een keertje op ‘wreed luid’ want hier gaan we nog één keertje en tegen grote snelheid want de eerste was ‘Fast X’.

Tijdens vele missies en tegen onmogelijke verwachtingen in, zijn Dom Toretto en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af geweest. Nu worden ze geconfronteerd met de meest dodelijke tegenstander ooit: Een angstaanjagende dreiging uit de schaduwen van het verleden die gedreven wordt door bloedwraak, en die vastbesloten is deze familie te vernietigen en alles en iedereen waar Dom van houdt, voor altijd te vernietigen. Eerder al schakelden Dom en zijn team de Braziliaanse drugskoning Hernan uit en onthoofden zijn imperium op een brug in Rio De Janeiro. Wat ze niet wisten was dat de zoon van Reyes getuige was van dit alles en de laatste 12 jaar een plan heeft beraamd om Dom de ultieme prijs te laten betalen.

Onze tweede film is de nieuwe Vlaamse film van Jan Verheyen. We hebben het over ‘Het geheugenspel’. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moest doen, las je allemaal hieronder.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Welk bekend gebouw wil men in ‘Fast X’ opblazen?

-In welke West-Vlaamse gemeente woont regisseur Jan Verheyen?

De antwoorden waren ‘Het Vaticaan’ en ‘Ruddervoorde’ en dat wisten (slimme lezers toch die van Het Nieuws van West-Vlaanderen) er 1277. Zij die deze week nog hun code voor een 1+1 gratis ticket winnen zijn: Ruth De Keyser uit Middelkerke, Claudine Nonckele uit Menen, Mario Lamote uit Roeselare, Marleen De Baets uit Oostende,
Jacques De Groote uit Oostende, Annelies Breyne uit Nieuwpoort, Rita Calie uit Westende, Annick Van Doren uit Borsbeek, Gervin Vanhee uit Izegem, Carlien Clyncke uit Zedelgem en tenslotte Derijcke Johanna uit Westouter.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.