Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 9 mei 2023 om 10:40 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag serveerde de Mugge van Brugge jullie aflevering 72 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het werden twee actiefilms die we de ether en de beeldbuis injoegen. Ik zou zeggen wie het mocht gemist hebben, gooi die volumeknop nog voor één keertje naar het kookpunt want hier gaan we.

Nummer één is de avonturenfilm ‘Dungeons & dragons’. Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen. Dungeons & Dragons brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Klaar om Robert de Niro en zijn rechercheur Zeppelin te ontvangen? In de film ‘Savage Salvation’ streven ze ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de bewoners de kerk en de drug Oxycodon zijn. Na een turbulent drugsverleden besluitenene Shelby en Ruby een nieuwe start te maken met de steun van Peter. Deze laatste in de hoedanigheid van John Malkovich). Het afkicken wordt hun moeilijk gemaakt door hun voormalige drugsdealer die uiteindelijk Ruby’s dood veroorzaakt. Shelby treft zijn toekomstige vrouw dood aan en wil nog maar één ding: wraak. Gewapend met een spijkerpistool gaat hij alle verantwoordelijken in de drugsketen één voor één af.

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. 1094 lezers waagden hun kans en volgende tien winnaars ontvangen morgen hun voucher en code. Ronny Calleeuw uit Roeselare, Herman Taeckens uit Antwerpen, Lies Vandecaveye uit Oostende, Marleen de Meulenaere uit Brugge, Carla Baert uit Ieper, Niels Sinnaeve uit Middelkerke, Frans D’Hooghe uit Gent, Vincent Verheest uit Poperinge, Lisette Nobels uit Tielt en Nadia Verbruggen uit Mol. Volgende vrijdag is er opnieuw een ‘Oscar Popcorner’.

 

1 reactie

Mario Lamote
Geschreven op 2023-05-09 19:37:40
Proficiat aan alle winnaars

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.