Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 19 mei 2023 om 13:48 door Mario De Wilde

Vandaag serveren Luc en zijn gevederde vriend Vincent aflevering 74 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het worden twee topfilms die we voor dit weekend bijeen gebokst hebben. Ik zou zeggen: zet die volumeknop van je boxen op ‘wreed luid’ want hier gaan we en tegen grote snelheid want de eerste is ‘Fast X’.

Tijdens vele missies en tegen onmogelijke verwachtingen in, zijn Dom Toretto en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af geweest. Nu worden ze geconfronteerd met de meest dodelijke tegenstander ooit: Een angstaanjagende dreiging uit de schaduwen van het verleden die gedreven wordt door bloedwraak, en die vastbesloten is deze familie te vernietigen en alles en iedereen waar Dom van houdt, voor altijd te vernietigen. Eerder al schakelden Dom en zijn team de Braziliaanse drugskoning Hernan uit en onthoofden zijn imperium op een brug in Rio De Janeiro. Wat ze niet wisten was dat de zoon van Reyes getuige was van dit alles en de laatste 12 jaar een plan heeft beraamd om Dom de ultieme prijs te laten betalen.

Onze tweede film is de nieuwe Vlaamse film van Jan Verheyen. We hebben het over ‘Het geheugenspel’. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen, lees je allemaal hieronder.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Welk bekend gebouw wil men in ‘Fast X’ opblazen?

-In welke West-Vlaamse gemeente woont regisseur Jan Verheyen?

Mail ons alles voor maandagavond 22 mei om 18 uur in een bericht met als titel ‘Fast forward’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient) en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen. Veel succes….

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.