Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 18 april 2022 om 19:38 door Mario De Wilde
Beste lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen, afgelopen weekend alweer aflevering 24 van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’, als enige ter wereld gepresenteerd in het West-Vlaams dialect. Deze week was De Mugge van Brugge weer de presentator van dienst om je de nieuwste film voor te stellen. Waren jullie er klaar voor? Of hebben jullie het gemist? Het volume op 10 want we hadden deze week weer tickets weg te geven.

Deze week in de aanbieding: de romantische komedie ‘The Lost City’ met een topverhaal en dito cast. De briljante, maar teruggetrokken schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) heeft haar carrière doorgebracht met het schrijven over exotische plaatsen in haar populaire avonturenromans met het knappe covermodel Alan (Channing Tatum), die zijn leven lang de held “Dash” vertolkt heeft. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten, samen met Alan, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat zij hem naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal kan leiden. Alan wil bewijzen dat hij niet alleen in haar boeken, maar ook in het echte leven een held kan zijn, en gaat op pad om haar te redden. In een legendarisch avontuur dat zich afspeeld in de jungle zal het onwaarschijnlijke duo moeten samenwerken om de elementen te overleven en de oude schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is.

Dankzij Kinepolis schenken we twintig winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Op een bepaald moment verlaat Loretta het hotel. Wat is de naam van het hotel?

-Wat gebeurt er nadat diezelfde Loretta besluit om in het oerwoud zelf te rijden?

Antwoorden

De naam van het hotel was Saumeraton Hotel.

Wanneer Loretta zelf wil rijden valt de wagen naar beneden het ravijn in.

Winnaars

Uit de bijna 1000 inzendingen wisten deze tien lezers een 1+1 ticket voor een film naar keuze te bemachtigen. Emmanuel Ingelaere in Passendale, Adelheid Grimmelprez in Knokke, Anton Geers in Middelkerke, Günther Descheemaecker, Regina van den Eijnden in Blankenberge, Rani Verhassel in Ieper, Ronny Heirman in Roeselare, Magda De Cauwer in Oostende, Sophie Delaere in Izegem en Lore Callebaut in Oostrozenbeke

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.