Home > Oscar Popcorner: de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win je 1+1 ticket

Oscar Popcorner: de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win je 1+1 ticket

Geschreven op 1 maart 2024 om 14:02 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Dit weekend zijn de Luc en zijn gevederde vriend Vincent opnieuw aan de beurt om een nieuwe aflevering van de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect te presenteren. Ze zijn met Oscar Popcorner intussen aan aflevering 105 aanbeland. Beiden gaan je op hun eigen, bijzondere manier twee splinternieuwe films voorstellen die ze vanaf deze week in Kinepolis spelen. Ik kan je nu al verzekeren; er zit veel muziek in….

Wring je haar alvast in een rastakapsel want ‘BOB MARLEY: ONE LOVE viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en saamhorigheid. Ken je ze nog? ‘No Woman, no Cry’, ‘ I Shot The Sheriff’ en ‘Stir it Up’. Ontdek voor het eerst op het witte doek Bob’s krachtige verhaal over het overwinnen van tegenslagen en de reis achter zijn revolutionaire muziek. BOB MARLEY: ONE LOVE werd geproduceerd in samenwerking met de familie Marley en heeft Kingsley Ben-Adir in de hoofdrol als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.

Voor onze tweede film gaan we naar de bekende Marvel studio’s. Daar wacht Madame Web op jullie. Zij is een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven. Oeioei, vrouwen die denken dat ze helderziend zijn. Als dat maar goed komt….

Win je 1+1 gratis Kinepolis ticket

Je kan zoals elk weekend ook nu weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Waar is Bob Marley geboren en waar woonde hij heel zijn leven.

-Wat was de naam van zijn begeleidingsgroep?

-In het begin van de trailer van Madame Web stapt ze een fastfood binnen. Hoeveel sterren heeft dat?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Eén leven, één Ferrari’ voor maandagavond 4 maart 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De vorige winnaars die een 1+1 ticket wonnen zijn: Camille Vandenberghe uit Oostende, Nathalie Jonckheere uit Knokke, Hans Dekeyser uit Ieper, Familie Goyens uit Roeselare, Lars De Scheemaecker uit Brugge, Betty Hillewaere uit Middelkerke, Nest Gallot uit Tielt, Herbert Rommelaere Brugge, Marie-Crombez uit Kortrijk en Carine Vandewiele uit Antwerpen. 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.