Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams, win je 1+1 filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams, win je 1+1 filmticket

Geschreven op 19 april 2024 om 13:57 door Mario De Wilde

Beste Popcornervrienden uit geheel West-Vlaanderen. Hier zijn we terug met onze enige filmrubriek ter wereld in dat schoon West-Vlaams dialect. En we zijn dit weekend aan aflevering 111 toegekomen. Vandaag is de Mugge van Brugge weer present want hij heeft de eer en het genoegen om twee nieuwe films voor te stellen.

Stap je nog eens mee aan boord van de Titanic? Ge weet natuurlijk wel wat je te wachten staat. Dat het niet goed zal aflopen…. Herbeleef in Kinepolis de magie van cinema met de Movie Classics! Een onvergetelijke line-up van iconische films die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten in de filmgeschiedenis. En komende zondag kan je meevaren met Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates en James Cameron. Het verhaal is je wellicht bekend: schoon meiske uit hoge sociale klasse wordt verliefd op een arme kunstenaar. En dan is daar diene verdomden ijsberg. Tarief: €13,80 inclusief een popcorn een flesje Coke. Zakdoeken of een Kleenexske of tien om vol te snotteren moet je wel zelf meebrengen.

Volgende week vrijdag 26 april kan je naar ‘Back to Black Night’ met Amy Winehouse in de hoofdrol. ’t Vrouwke is intussen al wat jaren dood ze had een stem uit de duizend en reeg de hits aaneen in haar te korte carrière. Want ja, Amy had een toxische relatie en snoof aan alles wat slecht was. Op haar 27ste was het gedaan met haar maar in de fenomenale biopic Back to Black volgen we lief en leed van een tijdloos muzikaal icoon, van haar tienerjaren tot volwassenheid en het creatieve proces van een van de best verkopende albums aller tijden. Actrice Marisa Abela vertolkt de zangeres op verbluffende wijze en zong alle nummers zelf in.

Wedstrijd win je 1+1 gratis Kinepolis filmticket

Zoals steeds kan je opnieuw je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze winnen. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Welke Oscars heeft Titanic gewonnen?

-Heb je zelf Titanic destijds gezien?

-Op welke leeftijd is Amy Winehouse overleden?

Mail met als titel ‘Zingen en verdrinken’ voor maandagavond 22 april 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de vorige lading inzendingen met meer dan 1300 juiste antwoorden) zijn: Matthias Verhavert uit Loppem, Hendrik Vanthuyne uit Lichtervelde, Noël Sagaert uit Tielt, Sophie De Lange uit Oostende, Brigitte Van Moerkerke uit Brugge, Johan Tack uit Kortrijk, Els Verachterd uit Knokke-Heist
Gilbert Vandewalle uit Middelkerke, Ronny Despiegelaere uit Diest en Geert Dobbelaere uit Berchem.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.