Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win één van de 10 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win één van de 10 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 1 april 2022 om 12:32 door Mario De Wilde

Beste lezers en kijkers, dit is alweer aflevering 22 van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’, als enige ter wereld gepresenteerd in het West-Vlaams dialect. Deze week wordt het opnieuw een duoversie meesterlijk gepresenteerd door Luc Vanhee en zijn papegaai Vincent. Spits alvast de oren wat hebben we deze week voor jullie uitgezocht hebben.

Laten we alvast starten met een combinatie van science-fiction en actie. De titel ‘Mobius’ is al redelijk creapie. Het is een van de meest fascinerende en tegenstrijdige Marvel personages met Oscar winnaar Jared Leto als de raadselachtige antiheld Michael Morbius. Dr. Morbius heeft een zeldzame bloedziekte en is vastbesloten om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan, waardoor hij een wanhopige gok waagt. Aanvankelijk lijkt zijn mirakeloplossing een radicaal succes te worden, maar als snel komt er een mysterieuze duisternis in hem vrij. Zal het goede het kwade overwinnen – of zal Morbius bezwijken onder zijn onontkoombare bloedlust? Grrrrrr. Sidderen maar….

De tweede film voor dit weekend is ietsje braver. Het is trouwens een animatiefilm. Aandacht voor ‘ Sonic’ onze favoriete blauwe egel. Hij beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Green Hills waar hij woont. Hij wil graag laten zien dat hij een echte held is, net zoals jij, hé Vincent. Die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een juweel met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om het sieraad te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

 

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken.

Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.
Wat moet je daarvoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van Mobius ontdek je wat de twee keuzes zijn om de wereld te redden.

-Op het einde van de trailer hoor je de negatieve kanten van het hoofdpersonage allemaal? Noem er ons drie.

Bezorg ons alles voor maandagavond 4 april om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Oscar, Oscar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin. Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

 

2 reacties

Christoon
Geschreven op 2022-04-02 01:26:25
Smitte mij 😂
Firmin De Troch, Izegem
Geschreven op 2022-04-01 15:22:43
Dat ik diene vogel bijna nie kan verstane of ligt het aan mij? ...Firmin De Troch, Izegem

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.