Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams en win Kinepolis-tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams en win Kinepolis-tickets

Geschreven op 11 maart 2022 om 13:23 door Mario De Wilde

Welkom lezers en kijkers van het Nieuws van West-Vlaanderen. We zijn dit weekend aan aflevering 19 toe van ‘Osar Popcorner’, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Vandaag is onze topact de Mugge van Brugge de presentator van dienst. Hij doet dat alweer op een onnavolgbare manier. Twee films heeft hij in de aanbieding. En zoals je van ons gewoon bent, kan je ook nog Kinepolis-tickets winnen. Enfin, we laten het hem zelf presenteren. De volumeknop op 10 en genieten maar….

De eerste film is ‘Dog’ een hartverwarmende en hilarische film van Channing Tatum. Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de kust, drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste. Hij doet krampachtig zijn best om Lulu onder controle te houden maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar op het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze toch naar elkaar toe en kunnen ze het verleden loslaten om de blik op de toekomst te richten. En ja, ook de filmfans die geen hond hebben, worden ook in de zaal toegelaten.

Nummer twee is een actiefilm. In ‘Blacklight’ is de genaamde Travis Block een geheim agent die als freelance fixer de duistere zaakjes van de overheid moet oplossen. Wanneer hij binnen zijn eigen gelederen op een schimmig programma genaamd Operation Unity stuit, roept hij de hulp in van een journalist om samen de gevaarlijke waarheid te achterhalen. Zijn verleden en heden botsen wanneer plots zijn eigen familie in gevaar komt. In een poging om hen te redden en de waarheid bloot te leggen gaat Travis niets of niemand uit de weg.

Win zelf een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moet je daarvoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

Op een gegeven moment geeft Lulu een poot in de trailer. Is het de linker of rechter poot?

-In welk jaar is Liam Neeson (acteur in Blacklight) geboren?

Bezorg ons alles voor maandagavond 14 maart om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Blaf Waf’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin.

Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

2 reacties

Milan Gheleyns
Geschreven op 2022-03-12 09:29:58
Meesterlijk idee zo'n rubriek in het dialect en even meesterlijk is de Mugge. Milan Gheleyns
Dorine Jooren
Geschreven op 2022-03-11 18:33:28
Ken were eentwa biegeleerd... ...kwisten nie dat "De Mugge" films presenteerde ! Ksoen wel no denoend goan :-)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.