Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in ’t West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in ’t West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 6 februari 2024 om 08:26 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Afgelopen weekend was Jasmyn Vandenberghe aan de beurt om jullie aflevering 101 van deze enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect te presenteren. 101… Op haar eigen fantastische wijze toverde ze jullie twee splinternieuwe films uit haar mouw die ze vanaf nu in Kinepolis spelen. Alhoewel, zo nieuw was onze eerste film toch niet.

De Amerikaanse dramafilm ‘The Color Purple’ van Steven Spielberg is eigenlijk al bijna 40 jaar oud. De film werd destijds genomineerd voor elf Oscars, maar nu is daar de remake. Het verhaal: de veertienjarige arme Afro-Amerikaanse Celie leeft in het begin van de 20ste eeuw in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze wordt door haar vader Alphonso ferm op haar billen geslagen en hij kan ook zijn fikken niet thuishouden van haar lichaam. Celie schrijft haar pijn van zich af in brieven die ze aan God richt. Dan komt de minnares van haar man, een flamboyante blueszangeres, in haar leven. Zij geeft Celie de moed om te vragen, te lachen, te spelen en uiteindelijk, om lief te hebben. Schoon, he….Ze hebben de film trouwens behoorlijk wat langer gemaakt want hij duurt bijna 2.5 uur lang.

Hangt er stilaan Valentijn in de lucht? Welnu, In de komedie ‘Anyone But You’ lijken Bea en Ben het perfecte koppel. Ja, dat hebben we nog wel eens gehoord. Maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt. Het botert niet zoals ze zeggen. Maar gelukkig is er ergens in Australië een bruiloft waar ze op uitgenodigd zijn en waar ze naartoe trekken. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een schoon en trouw koppel zijn natuurlijk.

Winnaars 1+1 gratis Kinepolis ticket

Je kon zoals elk weekend ook nu weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Dat deden 1678 lezers en de tien winnaars zijn deze week: Ronny Velle uit Oostende, Kasper Obyn uit Lichtervelde, Gert Aspeslagh uit Gent, Frederica Seys uit Roeselare, Reinilde De Landsheer uit De Panne, Familie Garmyn uit Brugge, Freddy Plancke uit Zonnebeke, Carla Pieters uit Middelkerke, Miche Bogaert uit Ieper en Lars Goossens-Ampe uit Kortrijk.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.