Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 31 mei 2024 om 14:00 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Dit weekend is het opnieuw de beurt aan Karin Robert uit Sint-Kruis om jullie een nieuwe aflevering van de enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect te presenteren. We zijn met Oscar Popcorner intussen aan aflevering 117 toe. Karin Robert zal in haar beste en meest sappig Brugs dialect zo meteen twee splinternieuwe films voorstellen die ze vanaf deze week in Kinepolis spelen. Wat hebben we dit weekend zoal in onze schuif liggen?

Voorrang aan de kids met nieuwe emotie en kraakverse dolkomische situaties! In ‘Inside Out 2’ keren we terug naar het brein van de dertienjarige Riley. En terwijl iedereen dacht dat alles nu wel in zijn plooi gevallen was, duiken daar plots nieuwe emoties op. Noem het een ‘die moet je zeker gezien hebben’ voor ouders van snelle kinders… en voor die curieuse tijdbommetjes zelf natuurlijk. En er is meer want er komt op 15 en 16 juni een familieweekend uit, een emotionele én grappige rollercoaster die je niet snel zal vergeten. Kom zeker op tijd want voor de film trakteert Kinepolis je op een drankje, een snack en een goodie (enkel voor de kinderen). Ja, die zijn daar ook niet op hunne kop gevallen. Én -tattarata, tromgeroffel, confetti…., je kan samen met je blije, boze, enthousiaste, zelfzekere of onzekere kiddo’s poseren voor de photowall…

Voor onze tweede film duiken we de filmgeschiedenis in. Komende donderdag 6 en zaterdag 8 juni is er het laatste luik van de Movie Classics. En dat wordt ‘Saving Private Ryan’ uit 1998 en met schoon volk als regisseurs Tom Hanks en Steven Spielberg en acteur Matt Damon. Tijdens de invasie van de Geallieerden in Normandië sterven twee broers. Een derde broer sterft gelijktijdig in Nieuw Guinea, bij het vechten tegen de Japanners. Als bekend wordt dat een vierde broer vermist is geraakt op het Franse platteland, wordt een missie gestart om hem veilig thuis te krijgen. Oeioeioei, dat wordt weer zakdoeken verzamelen….

Wedstrijd win je 1+1 gratis filmticket voor een film en Kinepolis naar keuze

En je kan natuurlijk nog veel meer winnen en krijgen zoals je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Hoe oud is Riley in ‘Inside Out 2’?

-Noem nog twee films die Steven Spielberg regisseerde

Mail met als titel ‘Junimaand & cinemamaand’ voor dinsdagavond 4 juni 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de bijna 1400 inzendingen die een juist antwoord mailden, waren Rudy Dufloucq uit Westouter, Hilde Maldoy uit Edegem, Wim Wildiers uit Haasdonk, Julie Vanpraet uit Lombardsijde, Ruth De Keyser uit Middelkerke, Stefaan Ryckebosch uit Wervik, Marleen De Baets uit Oostende, Carmen De Roo uit Schriek, Wilfried Hullebus uit Oostende en Greta Fransen uit Bouwel.

 

2 reacties

Davy Schaerlacken in Oostende
Geschreven op 2024-06-02 12:54:12
Hollywood ligt al jaren op zijn gat. Davy Schaerlacken in Oostende
Josephine Severeyns. Tielt
Geschreven op 2024-06-02 09:59:13
Waren er geen echte nieuwe films deze week? Saving Private Ryan is al van eeuwen geleden en die andere is een tekenfilm. Ik heb wel vernomen dat er deze zomer geen echt topfilms zullen uitkomen. Klopt dat dan? Josephine Severeyns. Tielt

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.