Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams: win 1+1 Kinepolis-ticket film naar keuze

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams: win 1+1 Kinepolis-ticket film naar keuze

Geschreven op 19 februari 2022 om 13:12 door Mario De Wilde

Welkom alweer bij aflevering zestien van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde zijn het opnieuw Katelijne De Vos en dochter Inge uit Bredene die speciaal voor Het Nieuws van West-Vlaanderen de honneurs waarnemen. Zij brengen een actie- en een animatiefilm/ Aandacht voor ‘Uncharted’ en ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’. Geluid op de hoogste volume aub en genieten maar…

Actie en avontuur in onze eerste film ‘Uncharted’. De slimme dief Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor ‘Sully’ Sullivan om een fortuin terug te vinden dat 500 jaar geleden verloren ging door ene Ferdinand Magellan. Wat begint als een simpele overval voor het duo, wordt een klopjacht om de schat te bereiken vóór de meedogenloze Moncada die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn. Die Moncada wordt trouwens gespeeld door de knapperd Antonio Banderas Als Nate en Sully de aanwijzingen kunnen ontcijferen en een van ’s werelds oudste mysteries kunnen oplossen, kunnen ze een schat van, zet u efkens neer, 5 miljard dollar vinden.

De tweede film is er eentje met een lange titel: ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’. Zoals je kon verwachten is het een animatiefilm. De jonge Hopper is gek op avontuur. Geen verrassing, want hij is de adoptiezoon van Koning Peter, een beroemde ontdekkingsreiziger. Ooit hoopt hij in de voetsporen van zijn vader te treden, maar het is een gastje met twee linkerhanden. Niemand in het Koninkrijk ziet er ook uit zoals hij: Hopper is namelijk half kip, half haas. Wanneer ‘s lands grootste schurk – zijn eigen oom – ontsnapt uit de gevangenis op zoek naar de Hamster der Duisternis, twijfelt hij geen seconde. Samen met een nogal rare schildpad Abe en Meg, een roekeloze gevechtsexperte met een bijzonder geurtje, gaat hij het gevaar achterna…

Win zelf een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze
Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moet je daarvoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

Bekijk de trailers en zeg ons:

-In ‘Uncharted’ wordt er gezegd voor wie rijkdom bestemd is.

-Wie de tempel in ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ wil betreden moet hoeveel proeven doen?

Bezorg ons alles voor maandagavond 21 februari om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Hopper’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin.

Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.