Home > Oscar Popcorner, aflevering 108 van de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win je 1+1 ticket

Oscar Popcorner, aflevering 108 van de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win je 1+1 ticket

Geschreven op 22 maart 2024 om 14:04 door Mario De Wilde

Beste trouwe lezers en kijkers van Oscar Popcorner. Jasmyn Vandenberghe van aan ’t zeetje is deze week aan de beurt om jullie aflevering 108 van deze enige filmrubriek in het West-Vlaams dialect te presenteren. Zij bezorgt jullie op haar eigen sappige West-Vlaamse manier twee splinternieuwe films die ze vanaf nu in Kinepolis spelen. En we beginnen al meteen met een marathon….

Zin in een trip naar Skull Island en de MonsterVerse? Kom naar de Godzilla vs. Kong marathon volgende vrijdag 29 maart. Fris je geheugen op met Godzilla vs. Kong en beleef Godzilla x Kong: The New Empire in avant-première! Het epische gevecht gaat verder! In het Monsterverse van Legendary Pictures volgt na de sensationele krachtmeting van “Godzilla vs. Kong” nu een geheel nieuw avontuur waarin de machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging die hun bestaan – en dat van onszelf – op het spel zet. In “Godzilla x Kong: The New Empire” ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island en zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze buitengewone wezens en die hun lot voor altijd aan dat van de mensheid heeft verbonden.

Nog een vervolg op een klassieker. In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd. En net nu er hier op dit moment een beetje lente in de lucht hangt….

Win je 1+1 gratis Kinepolis ticket
Je kan zoals elk weekend ook nu weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Door wie werden de Grote Apen eeuwenlang beschermd? Je ontdekt het in de trailer van ‘Godzilla x Kong: The New Empire’.

-Hoeveel jaar hebben ze in het labo in New York op spoken gejaagd. Je ontdekt het in de trailer van ‘Ghostbusters: Frozen Empire’.

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Godzilla & Ghostbusters’ voor maandagavond 25 maart 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

Winnaars vorige ‘Oscar Popcorner’: Felix Huylebroeck uit Kortrijk, K. Deltombe uit Lombardsijde, Henny De Baets uit Brugge, Herman Vanoverbeke uit Knokke-Heist, Martin De Groote uit Sint-Michiels, Sophie Vanholme uit Staden, Christiane Maertens uit Gits, Familie Vyaene uit Westende, Wilfried Vynck uit Ieper en Agnes Sarrazyn.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.