Home > Opsporing verzocht. Wie kent deze twee dieven van inbra­ken in Koe­ke­la­re en Diksmuide

Opsporing verzocht. Wie kent deze twee dieven van inbra­ken in Koe­ke­la­re en Diksmuide

Geschreven op 1 februari 2024 om 13:28 door Mario De Wilde

De politie en het parket zijn op zoek naar twee dieven die tussen 18 en 22 januari verschillende keren hebben ingebroken in alleenstaande woningen in Koekelare (4) en in Diksmuide (1). Het duo drong steeds binnen door een raam of een achterdeur stuk te slaan en gingen aan de haal met hoofdzakelijk cash geld en juwelen. Alles samen ging het om maar liefst vijf inbraken. Bij de inbraak in de Verreweidestraat in Koekelare werden de twee verdachten gefilmd door de bewakingscamera’s.

-De eerste verdachte is slank en sportief gebouwd. Hij heeft donker haar, opgeschoren aan de zijkanten. De man droeg een donkere broek met een bleke jas en kap.

-Ook de tweede man is sportief gebouwd. Ook hij heeft donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Deze verdachte droeg een witte broek van het merk Adidas en een bleke jas met een donker embleem op de linker bovenarm.

Wie deze verdachten herkent of meer informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu of het gratis nummer 0800/30 300.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.