Home > Opnieuw een wijnterras van Davidsfonds ter gelegenheid van de batjes te Ledegem

Opnieuw een wijnterras van Davidsfonds ter gelegenheid van de batjes te Ledegem

Geschreven op 25 mei 2024 om 10:35 door Mario De Wilde

Ook dit jaar zal het Davidsfonds Ledegem weer deelnemen aan de bekende Batjes in Ledegem. Zij doen dit al meer dan 25 jaar onafgebroken, met uitzondering van het coronajaar. Het gekende wijnterras zal dit jaar op een nieuwe, originele locatie opengesteld worden: in de tuin van de Pastorie te Ledegem. Op de locatie van vorig jaar, het Peereboomhuis, zijn dit jaar de renovatiewerken gestart.

Naar intussen goed ingeburgerde gewoonte volgt het wijnterras ieder jaar een thema. De voorbije jaren passeerden al enkele interessante wijngebieden en bijpassende thema’s de revue: Italië, Spanje, Zuid-Amerika, Frankrijk, Oost-Europa en Zuid-Afrika zorgden voor uitbundige sferen bij de honderden bezoekers. Die atmosfeer werd positief beïnvloed door de steeds weer passende, typische en regio-gebonden hapjes net als door de typische klederdracht van de inrichtende Davidsfonds-bestuursgroep en het speciaal aangekleed kader. Het thema dit jaar is Zuid-Italië. Je kan er komen genieten van zowel schuimwijn, witte, rosé als rode wijnen. Bij dit thema kunnen Italiaanse hapjes natuurlijk niet ontbreken. Het voltallige bestuur van het Davidsfonds Ledegem heet u dan ook van harte welkom tijdens het tweede weekend van juni in de tuin van de Pastorie.

PRAKTISCH:
Het Davidsfonds-wijnterras in het Peereboomhuis aan de Menenstraat 16 te Ledegem zal geopend zijn op zaterdag 08/06/24 van 16.00 tot 23.00 uur en op zondag 09/06/24 van 14.00 tot 22.00 uur. De zes verschillende wijnen die worden aangeboden op het terras zijn ook te verkrijgen in een proefpakket tegen de prijs van 60 euro! Het pakket bevat 1 fles schuimwijn, 2 flessen witte, 1 fles rosé en 2 flessen rode wijn. Zoals gewoonlijk kunnen de geserveerde wijnen ook per karton bijbesteld worden om er nadien nog eens thuis van te kunnen genieten. Een ideaal cadeau bijv. voor Vaderdag!

1 reactie

Pol en Judith guillemijn Desmet
Geschreven op 2024-05-27 07:36:27
Een Proefpakket aub grtjes pol en Judith

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.