Home > Opnieuw 80 bijkomende vaste arbeidscontracten in CNH Industrial Zedelgem. Nog 300 te gaan…

Opnieuw 80 bijkomende vaste arbeidscontracten in CNH Industrial Zedelgem. Nog 300 te gaan…

Geschreven op 29 september 2021 om 17:27 door Mario De Wilde

Nadat de Zedelgem vestiging van CNH Industrial midden vorig jaar en in juni van dit jaar reeds 130 bijkomende vaste arbeidsovereenkomsten bevestigde, worden voor einde 2021 nog eens 80 bijkomende vaste arbeidsovereenkomsten geconfirmeerd. Ook de Antwerpen site kondigde gedurende dezelfde periode reeds 130 bijkomende vaste arbeidsovereenkomsten aan, wat het totaal voor de groep op meer dan 340 vaste contracten brengt sinds begin 2021.

CNH Industrial heeft in België 2 productiesites, respectievelijk in Antwerpen en in Zedelgem. De fabriek in Antwerpen produceert onderdelen en aandrijfsystemen voor de tractoren die binnen de groep (in Basildon/UK en Sankt Valentin/AT) gebouwd worden. De fabriek in Zedelgem produceert maaidorsers, hakselaars en balenpersen. Beide locaties draaien momenteel hoge productievolumes met verdere goede vooruitzichten. Naast de bijkomende vaste arbeidsovereenkomsten zoekt CNH Industrial Belgium ook nog een aanzienlijk aantal bijkomende vaste en tijdelijke medewerkers. Voor Zedelgem zoekt de groep nog een 200-tal arbeiders (plaatbewerkers [laseroperatoren en CNC- plooibank operatoren], lassers, manipulatoren van stukken in de schilderafdeling, vorkliftbestuurders, monteurs, kwaliteitscontroleurs en onderhoudstechniekers) en een 30-tal technische bachelor- en ingenieursprofielen.

In Antwerpen is het bedrijf op zoek naar een 60-tal bijkomende arbeiders (CNC-machineoperatoren [draaien & frezen], monteurs en onderhoudstechniekers) en een 10-tal technische bachelor- en ingenieursprofielen. Ben je geïnteresseerd om de wereld te helpen voeden door mee te bouwen aan de meest geavanceerde landbouwmachines, mail dan naar jobs.antwerpen@cnhind.com voor de vacatures in Antwerpen en jobs.zedelgem@cnhind.com voor de vacatures in Zedelgem.

Op woensdag 20 oktober tussen 10.00u. en 19.30u organiseert de Antwerpen site ook een jobdag, om potentiele toekomstige medewerkers te laten kennismaken met het bedrijf. Het adres is Wilmarsdonksteenweg 32, 2030 Antwerpen. Inschrijven voor de jobdag kan via https://cnhind-antwerpen.be/jobdag!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.