Home > Openluchtconcert van Die Verdammte Spielerei met Ozark Henry in provinciedomein Bulskampveld (Beernem)

Openluchtconcert van Die Verdammte Spielerei met Ozark Henry in provinciedomein Bulskampveld (Beernem)

Geschreven op 5 augustus 2022 om 12:35 door Mario De Wilde

Op donderdag 25 augustus speelt het muziekgezelschap Die Verdammte Spielerei een avondconcert in de schaduw van het kasteel van provinciedomein Bulskampveld in Beernem. Ze spelen er samen met Wim Segers (vibrafoon), Hanne Roos (sopraan) en Piet Goddaer (Ozark Henry). De organisatie hoopt hiermee zowel natuur- als muziekliefhebbers aan te spreken.

Die Verdammte Spielerei
Die Verdammte Spielerei bestaat al sinds 2006 en groeiden naar eigen zeggen uit tot ‘het zotste wandelorkest van het Westelijk halfrond’. Ze marcheren fier als een fanfare en lopen nooit verloren dankzij hun actieve en oplettende Herr Kapellmeister. Samen zorgen ze voor een geheel van muziek in combinatie met volksverlakkerij. Typische fanfaremuziek, een polka, een radiomelodie, een vleugje klassiek of een andere geestige verrassing. De groep bestaat uit conservatoriumstudenten, aan de slag bij gerespecteerde instellingen zoals de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine, het Brusselse Philharmonic en het muziekcollectief Bl!ndman.

Pakske Natuur
Ondertussen lopen al verschillende programma’s in theaters over heel het land en is de groep op tour met Pakske Klassiek in kerken en kathedralen. Voor het provinciedomein Bulskampveld maken ze een eenmalige uitzondering om in de open lucht te komen optreden en dat doen ze niet alleen. Piet Goddaer, beter bekend als Ozark Henry, vibrafonist Wim Segers en sopraan Hanne Roos komen hen vergezellen. Tijdens het optreden zullen een aantal van de nummers van Ozark Henry in een speciaal arrangement te horen zijn.

De avond start om 18 uur met een drankje (inbegrepen in de prijs) en aangepaste animatie aan het Urban Café op het domein. Het concert begint om 20 uur, het einde is voorzien voor 22 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/pakskenatuur.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.