Home > Opening van Het Pand in Waregem is voorzien van 19 tot en met 21 augustus

Opening van Het Pand in Waregem is voorzien van 19 tot en met 21 augustus

Geschreven op 1 juli 2022 om 08:34 door Mario De Wilde

Winkelcentrum Het Pand in Waregem is na de grondige renovatie weer klaar om jullie met open armen te ontvangen. Stad Waregem investeerde fors in Het Pand 2.0 Het resultaat is een bijzonder aantrekkelijk winkelcentrum dat in volle glorie de deuren opent met 31 nieuwe (of vernieuwde) handelszaken, 6 kantoren, het stadhuis en het postkantoor. Het resultaat moét je dus gezien hebben en vraagt meteen om een eerste shopbezoek. Kom daarom van 19 tot en met 21 augustus 2022 het vernieuwde Pand ontdekken tijdens de grandioze opening. Winkel er op los terwijl de allerkleinsten de springkastelen veroveren, zich een leuke snoet laten zetten of een 3D-hinkelspel (her)ontdekken. Geniet van internationaal straattheater en een prachtig totaalspektakel. En kom na het shoppen meedansen op een groot volksfeest.

Vergeet ook niet bij de stadswinkel binnen te lopen of eens te gaan neuzen in de Schakelbox in aanbouw, je zal versteld staan. Bovendien kan je nog eens geweldig in de prijzen vallen. Maar er is nog véél meer.
Op vrijdag betovert vzw Radar Het Pand met een mix van hun Neon Nights en Radio Modern, een must voor elke Waregemnaar.

Vanaf 15.00u dompelen we alles en iedereen onder in een lekker badje vol seventies-vibes. De Retronettes, een seventies-parade en tal van andere feestelijke creaturen, veroveren Waregem.

Eens de zon ondergaat, laten we de seventies voor wat ze zijn en trekken we de beenverwarmers tot onder de oksels om de eighties te lijf te gaan.

Neon Nights zorgt vanaf 21.00u voor een grootse openluchtparty met dj’s, een coverband, dansacts en luchtacrobatie op de Markt.

Zaterdag 20 augustus kunnen vroege vogels terecht op de wekelijkse zaterdagmarkt voor versnaperingen en een cavabar.
Wil je het geheel eens van op een afstand bekijken, dan kan je je zowel op zaterdag als zondag de lucht laten inhijsen door de Skywatch. Deze grote (veilige) kooi garandeert op 50 meter hoogte een uniek 360 gradenzicht over Waregem centrum en ver daarbuiten. Daarnaast zorgen internationale toppers voor straattheater.

Op zondag 21 augustus kan men genieten van een modieuze winkelnamiddag.

De organisatie achter de Miss België-verkiezingen palmt de hele namiddag Het Pand in met een tot de verbeelding sprekende modeshow. Er is eveneens straattheater. Kuieren, winkelen, een terrasje doen en ondertussen laat je je verassen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.