Home > Opening einde 2024: laatste fase van 55 nieuwe villa’s in Plopsa Village aan onze kust gestart

Opening einde 2024: laatste fase van 55 nieuwe villa’s in Plopsa Village aan onze kust gestart

Geschreven op 29 februari 2024 om 08:50 door Mario De Wilde

Na de overname van de camping in 2016 en de opening van het Plopsa Hotel in 2021, zet Plopsa zich met de investering van 55 villa’s in de markt als ultieme meerdaagse belevingsbestemming aan de Belgische kust. Op dit moment is de laatste fase van de werken aan de 55 nieuwe villa’s ingegaan. Het is voor Plopsa dé kers op de taart om zich, na de opening van de Plopsa Camping en het Plopsa Hotel, op de kaart te zetten als Plopsa Resort. De resort aanpak past volledig in de toekomstplannen van Plopsa: een toonaangevende bestemming worden, waar gasten een allesomvattende vakantie-ervaring kunnen genieten met een breed scala aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden.

Opmerkelijk is dat de 55 villa’s in beperkte mate zullen gethematiseerd worden. Een weloverwogen keuze zo blijkt; “Er werd bewust gekozen voor een neutrale Anglo-Normandische cottagestijl. Op die manier wensen we tegemoet te komen aan de behoeften van een zo groot mogelijke doelgroep (families, vriendengroepen, bedrijven, etc.) en Plopsa Village toch wat te onderscheiden van de reeds sterk gethematiseerde kamers en chalets in het Plopsa Hotel en de Plopsa Camping. Plopsa-liefhebbers dienen echter niet ongerust te worden. Er zullen, aan de hand van enkele subtiele knipogen, voldoende verwijzingen naar de Studio 100-figuren en Plopsa-parken terug te vinden zijn.”, aldus CEO Carl Lenaerts. “Met de komst van deze villa’s richten we ons voornamelijk op een onvergetelijke meerdaagse beleving aan de Belgische kust, dit in combinatie met een bezoek aan Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne.”, besluit Lenaerts.

De 55 villa’s worden ingedeeld in zes verschillende typen, waar groepen van 6 tot
12 personen kunnen verblijven – afhankelijk van het type huisje. De opening van de eerste villa’s is gepland op 21 december 2024 (eerste dag van de kerstvakantie). Online boekingen zullen reeds beschikbaar zijn vanaf eind maart.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.