Home > Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw levert straks goedgevulde Valentijnsontbijtpakketten aan huis

Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw levert straks goedgevulde Valentijnsontbijtpakketten aan huis

Geschreven op 16 januari 2023 om 15:47 door Mario De Wilde

Ook dit jaar is Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw – een onafhankelijke en gratis jeugdbeweging uit Groot-Zulte – weer van de partij om Valentijn liefdevol te ondersteunen! Op zondag 12 februari 2023 zullen ze opnieuw de heerlijke en goedgevulde Valentijnsontbijtpakketten aan de deuren in en rond regio Zulte leveren. De ontbijtpakketten kunnen nu besteld worden voor slechts 10 euro per persoon via de medewerkers van Open Jeugdwerk of via onze website: valentijnsontbijt.openjeugdwerk.be! We beschikken ook over een deluxe pakket voor 2 personen voor 30 euro per pakket. Wees er snel bij! We beschikken slechts over 100 deluxe pakketten! Op de standaard pakketten staat uiteraard geen limiet.
Vanaf 1 februari 2023 bestellen is ook nog mogelijk, maar dan aan de prijs van 12 euro per persoon. Bestellen kan tot en met 8 februari 2022. Ze leveren zeker aan de volgende gemeenten: Zulte, Olsene, Machelen a/d Leie, Deinze, Waregem, Kruisem, Deerlijk, Harelbeke, Sint-Eloois-Vijve, Dentergem en Oudenaarde. Indien de gemeente waar je een ontbijtpakket wil laten leveren hier niet tussen staat, dan kan je contact opnemen met medeorganisator Zoë Stuyve via 0496/44.26.66 of mede-organisator Laura Beeckman via 0474/63.54.03.

Wat is Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw? Open Jeugdwerk Zulte-Olsene-Machelen vzw is een jonge en onafhankelijke jeugdbeweging die actief is in en rond Groot-Zulte. Meer info over onze werking vind u op onze site www.openjeugdwerk.be/praktische-informatie/. Meer info over de valentijnsontbijtjes vind u op de site https://valentijnsontbijt.openjeugdwerk.be/.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.