Home > Op Paasmaandag 1 april om 13u30 is er de derby Cercle-Club Brugge voor de Play-offs

Op Paasmaandag 1 april om 13u30 is er de derby Cercle-Club Brugge voor de Play-offs

Geschreven op 18 maart 2024 om 17:57 door Mario De Wilde

Zopas is de indeling voor de nacompetitie (Europe Play-offs) bekend gemaakt. Die starten op vrijdagavond 29 maart met Gent – Standard. Ook de dag erop is er met OHL – KVM eerst opnieuw een match in PO2, waarna om 20u45 de Champions’ Play-offs afgetrapt worden met Anderlecht – Antwerp. Zondag is er STVV – Westerlo in PO2, waarna op Paasmaandag 1 april om 13u30 Cercle – Club Brugge en om 18u30 Genk – Union op het programma staan.

Op speeldag 2 is Club Brugge – Anderlecht op zondag 7 april om 18u30 het hoofdmenu. Union – Cercle eerder op die dag (13u30) en Antwerp – RC Genk op 6 april gaan daaraan vooraf.

Vanaf het weekend van 27-28 april springen ook de clubs uit de Relegation Play-offs in actie, met Eupen-Charleroi en RWDM-Kortrijk.

De Champions’ Play-Offs beloven alvast heel spannend te worden, met Union dat er als leider aan begint. RSC Anderlecht achtervolgt en wordt gezien als de grootste concurrent voor de landstitel, terwijl Club Brugge, Royal Antwerp FC, KRC Genk en Cercle Brugge hoogstwaarschijnlijk zullen strijden voor de andere Europese tickets. Of komt er toch nog een grote verrassing aan?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.