Home > Op een dag vind je de job van je leven. Schilder eens een TUI-vliegtuig

Op een dag vind je de job van je leven. Schilder eens een TUI-vliegtuig

Geschreven op 19 februari 2020 om 12:33 door Mario De Wilde

In de drukke zomermaanden huurt TUI extra vliegtuigen in om iedereen op zijn bestemming te brengen. Anders dan de eigen blauwe TUI vloot zijn deze toestellen voornamelijk wit en dus een beetje saai. Dat kan natuurlijk anders. TUI roept iedereen dan ook op mee te doen aan de ‘Design the Sky’ ontwerpwedstrijd. Stuur tegen uiterlijk zondag 1 maart je meest creatieve, unieke, grappige of opvallende ontwerp in en wie weet siert jouw ontwerp deze zomer de ingehuurde Boeing 737 die vanuit Brussels Airport heel Europa rond zal vliegen.

Hoe doe je mee?
Maak een ontwerp voor de staart en de romp van het vliegtuig in een pdf of jpeg bestand dat maximaal 2 MB groot is. Let hierbij op dat het logo van Brussels Airport Company, de TUI letters en het Smile-logo goed leesbaar zijn. Ontwerp klaar? Uploaden maar! Dit doe je via de website www.tui.be/nl/designthesky. Hier vind je overigens alle informatie en voorwaarden van de ontwerpactie.

And the winner is….
Houd op 4 maart a.s. de Facebookpagina van TUI fly in de gaten. Want dan kun je de hele dag stemmen op de twee mooiste ontwerpen. Het ontwerp dat op 5 maart om 23.59 uur de meeste stemmen heeft verzameld, wint de ‘Design the Sky’ ontwerpactie. De grootste prijs van deze actie is natuurlijk je eigen ontwerp op een vliegtuig dat vanuit Brussels Airport de hele zomer Europa rondvliegt. Daarnaast vlieg je als winnaar én eregast mee op de eerste vlucht van het toestel en krijg je een schaalmodel van ‘jouw’ vliegtuig. Een mooie herinnering en het bewijs voor altijd dat jij het winnende ontwerp voor het zomerseizoen 2020 hebt gemaakt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.