Home > Oostvleteren presenteert zich einde deze maand ‘op z’n Zondags’

Oostvleteren presenteert zich einde deze maand ‘op z’n Zondags’

Geschreven op 6 september 2022 om 08:51 door Mario De Wilde

‘Oostvleteren op z’n Zondags’: dat staat er op zondag 25 september van 13.00 tot 18.00 uur op het programma. De start is alvast voorzien op het dorpsplein van Oostvleteren. Wandel, fiets en vaar met het hele gezin langs de verborgen plekjes van Oostvleteren! Kom op zondag 25 september van 13 tot 18 uur naar ‘Oostvleteren op z’n Zondags’ en geniet mee van een groot landschapsfeest waarbij we de mooiste plekjes letterlijk inkaderen. Het landschapsfeest is helemaal gratis, inschrijven is niet nodig.

De wandeling van 2 of 7 km vol doe-activiteiten is ideaal voor gezinnen met kinderen of de avonturier. Wie waagt zich aan het Hollandse fierljeppen? Vaar met de kano en doe mee aan de talrijke workshops. Zo leer je vissen en schieten of maak je iets creatiefs. Schep in de poel en ontdek het onderwaterleven. En doe een babbeltje met de molenaar onderweg!
Liever op de fiets? Verken gedurende 10 km het ingekaderde landschap van Oostvleteren. Onderweg kun je meedoen aan de quiz. Er zijn leuke prijzen! De fietstocht is vrij te starten, maar kan ook met een gids om 14.00 en 15.00 uur. Geniet op het einde van je tocht van sfeermuziek op het dorpsplein met een lekkere hap en een dorstlesser erbij.

‘Oostvleteren op z’n Zondags’ is een organisatie van het Regionaal Landschap Westhoek en gemeente Vleteren i.s.m. tal van verenigingen uit Vleteren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.