Home > Oostendse horecazaak op de Zeedijk moet onmiddellijk sluiten na controle op hygiëne

Oostendse horecazaak op de Zeedijk moet onmiddellijk sluiten na controle op hygiëne

Geschreven op 29 augustus 2022 om 08:27 door Mario De Wilde

Na controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) werd gisteren beslist om met onmiddellijke ingang een horecazaak op de zeedijk te sluiten. De zaak blijft dicht tot het na een hercontrole voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. Gisteren werd een horecazaak op de zeedijk na een controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) met onmiddellijke ingang gesloten. Het gebeurt wel meer dat Politie Oostende en het FAVV samenwerken. Bijvoorbeeld in het kader van de bekende SHOP-acties, waarbij met het doel op eerlijke handel onder meer voeding, hygiëne en correcte uitbating op de checklist staan. Deze controles kunnen dienen als basis voor verder onderzoek naar andere ondernemingen, zoals nu het geval is.

Het FAVV voerde vervolgens een gerichte actie uit tegen een horecazaak op de Albert I-promenade, tussen de IJzerstraat en Kemmelbergstraat. Na controle werd de onmiddellijke sluiting opgelegd na inbreuken tegen de algemene hygiëne en omwille van een gebrekkige bedrijfsvoering. De zaak blijft gesloten tot het aan de vooropgestelde voorwaarden kan voldoen en na een nieuwe controle van het FAVV met gunstig resultaat. Politie Oostende zal in tussentijd op de sluiting toezien.

1 reactie

Rudy Castermans
Geschreven op 2022-08-29 09:46:05
Hoop dat het lido sole is. En als het dat niet is zou ik dat toch eens langs gaan. Walgelijk. Onvriendelijk. Geen nederlands of frans. En echt degoutant 🤢 dit was de enigste pasta dat in men lasagne zat. En het vet druipte er van af. Heb et niet opgegeten maar dan durven ze wel vragen als het lekker was. Wat trouwens denk ik het enigste vlaams was wat em kon. Nooit van men leven meer

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.